‘Samson & Gert’ komt met een verjaardagsmarathon tijdens de kerstvakantie!

Samson en Gert
Studio 100

Samson & Gert zal er vanaf volgend jaar helemaal anders uitzien. Maar dat houdt ons favoriete televisieduo niet tegen om z’n dertigste verjaardag eerst nog eens goed te vieren. De hele kerstvakantie lang zullen de bekendste hond en rodehemdendrager van Vlaanderen te zien zijn op verschillende kanalen van de openbare omroep.

Goed nieuws voor de fans van Samson & Gert! Ons favoriete televisieduo neemt dan wel voorgoed afscheid van elkaar, maar viert eerst nog z’n dertigste verjaardag. En dat doen ze met het perfecte kerstcadeau: een heuse marathon op tv!

Favorieten en oude afleveringen

Elke dag van de kerstvakantie kunnen Samson & Gert-fans op Ketnet terecht om 7.30u en 16.55u . Dan wordt namelijk een aflevering uitgezonden die een speciale betekenis heeft voor een bekende Vlaming. Onder andere Tom Waes, Peter Van de Veire en Dieter Coppens en Kevin van Down The Road kwamen vertellen welke aflevering hun favoriet is en waarom.

Voor wie dat niet genoeg is, hebben we nog meer goed nieuws! De oudste afleveringen van Samson & Gert zullen namelijk beschikbaar zijn op VRT NU.

Favorieten van de personages

Op 28 december volgt het hoogtepunt van de verjaardagsviering. De personages van Samson & Gert hebben namelijk ook hun favoriete afleveringen gekozen. Die zullen ze zelf aankondigen tijdens een heuse marathonuitzending!

Een dag later, op 29 december, kunnen fans genieten van de verjaardagsspecial die tien jaar geleden opgenomen werd. Toen bestond Samson & Gert precies twintig jaar. Ook de zes afleveringen Samson & Gert Winterpret zullen opnieuw uitgezonden worden.

Het Allerlaatste Liedje

Het afscheid van Gert Verhulst aan de zijde van de pratende hond Samson, komt steeds dichterbij. Dat maakte het duo nog eens pijnlijk duidelijk door een allerlaatste nummer samen uit te brengen. Dat kreeg de toepasselijke titel Het Allerlaatste Liedje. En eerlijk? Wij hielden het ook niet droog.

Op het einde van de video krijgen we te zien hoe Gert wegrijdt van Samson, De Burgemeester, Van Leemhuyzen, Alberto en Octaaf. Wat volgt, is de rug van iemand die naar ons favoriete pratende hondje toe wandelt. Wie het nieuwe baasje van Samson wordt, zal Gert bekendmaken tijdens de première van de afscheidsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Gesponsorde artikelen