Left Right
scrollTop top

Bekijk de eerste beelden van ‘Samson & Marie’


Samson & Marie
© Ketnet

Na lang wachten, is het eindelijk zover. Volgende week maandag 28 september zendt Ketnet de eerste aflevering uit van Samson en zijn nieuwe baasje Marie. Om te zien hoe dat eraan toegaat, zijn hier nu al de eerste beelden van deze nieuwe reeks Samson & Marie.

Na meer dan dertig jaar nam Gert Verhulst begin dit jaar afscheid als baasje van zijn trouwe (en lang levende) viervoeter Samson. Kort daarvoor was gelukkig al bekendgemaakt dat dat afscheid niet het einde betekent van de reeks. In tegendeel zelfs want er komen heel wat nieuwe aflevering … met Marie Verhulst als nieuw baasje.

Kampeerbusje

Volgende week kan je op Ketnet kennis maken met het nieuwe duo Samson & Marie. Daarbij is niet alleen het baasje van Samson veranderd, maar ook de locatie waar alle avonturen zich afspelen. Marie woont namelijk niet in de Dorpstraat 101, maar in een busje met nummerplaat bus 101. Op die manier is ook het probleem van die kapotte bel eindelijk opgelost.

Met hun kampeerbusje trekken Samson en Marie er iedere aflevering op uit om allerhande avonturen te beleven. Ze lachen, spelen en zingen er op los en maken soms ook eens ruzie, net zoals alle dikke vrienden.

Oudere kijkers hoeven trouwens geen schrik te hebben, want de bekende gezichten zullen nog steeds af en toe te zien zijn. Zo is er plaats voor de burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen.

Maak kennis met Samson & Marie


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170