Samsung kondigt budgetvriendelijke Galaxy J6+ en J4+ aan: geavanceerde smartphone onder 250 euro 

Samsung kondigt budgetvriendelijke Galaxy J6+ en J4+ aan: geavanceerde smartphone onder 250 euro 

Samsung kondigt haar betaalbare Galaxy J-serie aan met Infinity Display en een verbeterde camera. Het gaat om de exemplaren Galaxy J6+ en J4+, die vanaf begin oktober verkrijgbaar zijn. Bovendien beschikken de toestellen over gezichtsherkenning en een floating shutter-functie om met één hand te fotograferen.

Samsung kondigt in een persbericht aan dat de Galaxy J6+ en J4+ begin oktober uitkomen als uitbreiding op de betaalbare J-serie. De troeven van de nieuwe modellen: een geavanceerde camera en een lange batterijduur.

Bij Samsung België verwoorden ze het zo: “De nieuwe J6+ en J4+ zijn typische Galaxy-toestellen met premium mogelijkheden voor een zeer betaalbare prijs. Zoals alle Samsung-producten zijn ze ontworpen om het leven van mensen te verrijken.”

Vorige week kondigde de smartphonefabrikant nog iets duurdere, maar ‘betaalbare’ modellen aan haar van Galaxy A-familie, die minder dan 400 euro zullen kosten.

samsung

Design

De Galaxy J6+ en J4+ beschikken over een glasachtige achterkant en ergonomisch afgeronde randen. De toestellen zien er dus best modern uit.

Ook hebben ze, net als de duurdere Galaxy-smartphones, een Infinity Display (6.0 inch HD+). De slanke rand en het grote scherm maken de smartphone ideaal om op het toestel te gamen of films te kijken.

Veel technologie, kleine prijs

Er is een Split Screen-functie die je toelaat om te multitasken. De Galaxy J6+ en J4+ beschikken ook over gezichtsherkenning, altijd handig om zo je smartphone te ontgrendelen.

Ook is er bij het Galaxy J6+-model een vingerafdrukscanner aan de zijkant voor extra beveiliging.

(De specs van de Galaxy Note9, die 999 euro kost, lees je hier.)

Camera grootste troef

Eén van de grootste troeven van deze nieuwe J-modellen is de goede camera. Op de Galaxy J6+ zit een 13 MP camera aan de achterzijde en een 8 MP Dual Camera aan de voorkant, terwijl de Galaxy J4+ een 5 MP Dual Camera heeft. Daarmee is ook een natuurlijk bokeh-effect mogelijk.

Het is ook mogelijk, zoals bij duurdere modellen, om de scherptediepte aan te passen dankzij de functie Live Focus Dual Camera. Dat kan zelfs nadat de foto al gemaakt is.

De Galaxy J6+ en J4+ hebben een groter F 1.9 diafragma aan de achterzijde om heldere beelden te garanderen, zelfs bij weinig licht.

Bovendien is de floating shutter-functie ideaal om snel met één hand te fotograferen.

(Welke 6 smartphones goedkoper zijn dan de iPhone Xr check je hier.)

Audio, batterijduur en geheugen

Verder scoren de Galaxy J6+ en J4+ goed op het vlak van audio, batterijduur en geheugen. Zo is er in beide toestellen Dolby Atmos-technologie geïntegreerd, waardoor je met hoofdtelefoon verzekerd bent van een surround sound.

Bovendien beschikken de Galaxy J6+ en J4+ over een batterij van 3.300 mAh. Dat is een verbetering van 10 procent in vergelijking met de vorige modellen. Met de Power Saving-functie bespaar je trouwens efficiënt energie. Beide toestellen beschikken over een quad core 1.4 GHz processor.

De Galaxy J6+ heeft 3 GB RAM en 32 GB geheugen, terwijl de Galaxy J4+ over 2 GB RAM en 32 GB beschikt. Beide smartphones zijn compatibel met microSD-card en hebben een intern geheugen tot 512 GB.

Onder 250 euro

De nieuwe Galaxy J6+ verschijnt in de kleuren zwart, grijs en rood en is verkrijgbaar vanaf 239 euro. De Galaxy J4+ verschijnt in de kleuren zwart, roze en goud en is verkrijgbaar vanaf 189 euro. Beide toestellen zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar.

Gesponsorde artikelen