Samsung lekt zelf foto’s van nieuwste Samsung Galaxy S20

Samsung logo
Pixabay

We naderen het grote Unpacked event van Samsung en dus krijgen we ook steeds meer lekken over wat we daar te zien zullen krijgen. Vreemd genoeg is het deze keer Samsung zelf die foto’s heeft verspreid van de nieuwe Samsung Galaxy S20 … al was dat niet helemaal de bedoeling.

Samsung stelt volgende week op 11 februari zijn nieuwste smartphones voor op hun Unpacked event in San Francisco. Volgens de geruchten zal het daar de Samsung Galaxy Z Flip en de Samsung Galaxy S20-reeks lanceren.

Camera’s

Van die laatste zijn al heel wat beelden en specificaties gelekt. En nu hebben we zelfs officiĆ«le foto’s van Samsung zelf. De website WinFuture ontdekte dat de Duitse Samsung-site deze week ineens een LED-hoesje had staan voor de Galaxy S20. Kort daarna waren de foto’s al opnieuw verwijderd, maar uiteraard zijn er printscreens van genomen.

Deze nieuwe beelden bevestigen wat we al wisten van eerdere lekken. De voorkant van de S20 bestaat zo goed als volledig uit een scherm. Er zijn bijna geen randen meer en de frontcamera is beperkt tot een klein bolletje dat centraal bovenaan zit. Achteraan zitten de verschillende cameralenzen verwerkt in een rechthoekig verhoogd deel.

Bron: WinFuture

Specificaties

Omdat de gelekte foto’s van een hoesje waren en niet van het toestel zelf, weten we door deze nieuwe foto’s niets meer over de specificaties van de Samsung Galaxy S20.

Details daarover bereikten ons echter vorige maand al via het, meestal zeer betrouwbare, Twitter-account Ishan Agarwal en de website mysmartprice. Daarop zien we onder andere dat de drie versies van de S20 allemaal de nieuwste Exynos 990 processor en een 120hz scherm zouden krijgen.

Gesponsorde artikelen