Left Right
scrollTop top

Samsung toont technologie waardoor je in de lucht kan typen


Samsung SelfieType
© Samsung

Het technologiebedrijf Samsung toonde een concept-app waarbij het mogelijk is om te typen op een lege tafel. Op die manier heb je dus niet langer een fysiek toetsenbord nodig dat je moet verbinden met je smartphone of tablet. Het gaat hier wel nog om een concept.

Tegenwoordig wordt de technologie alleen maar indrukwekkender. Denk maar aan de smart devices zoals een Google Home of slimme verlichting. Maar ook gezichtsherkenning is tegenwoordig een alom vertegenwoordigd iets geworden op smartphones.

SelfieType

Samsung wil nu nog een stapje verder gaan met die camerasoftware. Zo wil het techbedrijf via een software herkennen wat mensen aan het typen zijn. Want met SelfieType wordt het namelijk mogelijk om tikbewegingen te maken op de tafel voor je smartphone. De software ziet dan wat je aan het typen bent.

Volgens Samsung zou er geen extra hardware nodig zijn voor het typen op het virtuele toetsenbord. De technologie zou ook compatibel moeten zijn met smartphones, tablets en laptops.

Samsung heeft de nieuwe technologie zelf laten zien op de techbeurs CES in Las Vegas. Maar het bedrijf maakte nog niet bekend wanneer en óf de technologie geïntegreerd zal worden in verschillende apparaten.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396