Left Right
scrollTop top

Sarcastische Pikachu grapt erop los in nieuwe trailer van ‘Detective Pikachu’


Sarcastische Pikachu grapt erop los in nieuwe trailer van ‘Detective Pikachu’

Warner Bros lost een nieuwe trailer van ‘Detective Pikachu’. Deze is al even straf als de eerste en het internet staat in rep en roer. In de nieuwe trailer zien we Pikachu Frans praten, of toch een poging tot, en nieuwe Pokémon-figuren opduiken. De film is vanaf 8 mei te bekijken bij ons in de bioscoop en er komt zelfs een 3D-variant die ons helemaal laat onderdompelen in de wereld van ‘Pokémon Go’.  

Het is zo ver! Er is een nieuwe trailer gelost van de langverwachte Detective Pikachu film. Detective Pikachu is de eerste live-action Pokémon film ooit, gebaseerd op de razend populaire videogame en televisieserie uit het einde van de jaren 90. De film werd geregisseerd door Rob Letterman, bekend van Goosebumps, en is vanaf 8 mei bij ons in de bioscoop. De film zal je doen wegdromen naar een wereld waarin het echt Pokémon Go is. Want wie wil nu niet een schattige Pikachu als bondgenoot?

Verhaallijn:

De film speelt zich af in Rhyme City, een stad waar mensen en pokémons in harmonie leven met elkaar. Ze kunnen elkaar echter niet verstaan. Tot daar verandering in komt. De jonge tiener Tim die vertolkt wordt door Justice Smith, schrikt plots op wanneer er een cafeïneverslaafde, donzige Pikachu met zware sarcastiche mannenstem, gespeeld door Ryan Reynolds, in zijn living zit. Samen met een journaliste, (Kathryn Newton), gaan ze op zoek naar Tim zijn vader die een privé-detective is. Ze komen terecht in allerlei avonturen en ontdekken een hele samenzwering omtrent de verdwijning.

Bekijk hier de derde trailer:

Heisa op het internet

Toen de eerste trailer werd gelost stond het internet al in rep en roer. Met de derde trailer komt daar nog iets meer bij. Pikachu maakt foute grapjes en drinkt aan een stuk door koffie, dit doet hun wel aan de humor van de Deadpool films denken, wat eigenlijk geen verrassing is.

Pikachu’s vacht is een ander onderwerp van discussie. Velen hadden hem met een kortere vacht verwacht zoals ook in de cartoons uit 1996 te zien is. Maar anderen verstaan dan weer helemaal waarom ze voor een dikke donzige vacht hebben gekozen.

Danny Devito

Heel wat mensen voelden zich verraden doordat Reynolds de stem van Pikachu mocht inspreken, ondanks de 51.144 handtekeningen die de petitie ‘Get Danny DeVito to Voice the English Version of Detective Pikachu‘ verzamelde. Aangezien ze uiteindelijk toch voor Reynolds kozen, creëerde het internet zelf een trailer van Danny DeVito als Pikachu.

De trailer met Danny DeVito als Pikachu kan je hier zien:

Plot twist: Ryan Reynolds als vader?

Sommigen keken wel heel creatief naar de trailer en vonden al een plot twist uit: Wat als Pikachu nu de uiteindelijke vader is van Tim en hij het niet meer weet door zijn geheugenverlies. Of dit effectief zo is kan je pas zien op 8 mei in de Cinema. Wij kopen alvast ons ticket.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755