Schitterend nieuws voor de fans want J.K. Rowling werkt op dit moment aan twee nieuwe boeken

Schitterend nieuws voor de fans want J.K. Rowling werkt op dit moment aan twee nieuwe boeken

Als je de boeken van Harry Potter ook van voor naar achter en terug hebt gelezen en sindsdien zit te wachten op nieuwe boeken van J.K. Rowling, is er goed nieuws voor jou. De Britse schrijfster heeft namelijk bevestigd dat ze op dit moment bezig is met het schrijven van twee nieuwe boeken.

Het is al bijna tien jaar geleden dat J.K Rowling het laatste boek van Harry Potter heeft uitgebracht. Sindsdien heeft de schrijfster wel nog enkele andere boeken uitgebracht, waaronder drie thrillers onder haar pseudoniem Robert Galbraith, maar nu komen er dus binnenkort twee nieuwe boeken.

J.K. Rowling maakte het nieuws bekend via Twitter nadat iemand haar simpelweg had gevraagd wanneer we een nieuw boek mochten verwachten. Later zei ze dat ze zelfs bezig is met twee boeken tegelijk. Een van die boeken zou een nieuwe thriller zijn onder haar pseudoniem Robert Galbraith, maar over het andere boek is nog niet veel bekend.

Op Twitter suggereerde iemand dat er misschien een boek zou komen over Newt Scamander, het hoofdpersonage uit Fantastic Beasts, maar dat ontkent J.K. Rowling. Om te weten waarover het boek dan wel zal gaan, gaan we dus nog even moeten wachten. Er is nog geen datum bekend waarop de boeken uitgebracht zullen worden.

Gesponsorde artikelen