Schrijver Marnix Peeters slaat toe: knotsgekke vlog (met naaktfoto’s van Goedele en Lize Spit!) om z’n nieuwe boek te lanceren

Schrijver Marnix Peeters slaat toe: knotsgekke vlog (met naaktfoto’s van Goedele en Lize Spit!) om z’n nieuwe boek te lanceren

Dat schrijver Marnix Peeters altijd klaar is om iets nieuws te proberen wisten we al langer. Nu gooit hij zich op een vlog met boekbesprekingen. Maar hij bespreekt maar één boek: dat van zichzelf. Het resultaat is zoals z’n schrijfstijl: lekker wild, beetje provocatief en altijd verrassend.

https://vimeo.com/232512186

Naaktfoto’s van Goedele Liekens, Lize Spit, Sarah Vandeursen en Ruth Beeckmans op de muur? Check. Het hoofd van minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) op sterk water? Check. Echt mensenhaar op Peeters’ normaal geheel kale hoofd geplakt? Check.

Bob Kendedie, de vettige vlogger

Voor z’n nieuwste roman ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’ haalt schrijver Marnix Peeters weer eens alles uit de kast. Met een eigen vlog, waarin hij z’n roman bespreekt. Nu ja, een alter ego van hem: de ‘vettige vlogger” Bob Kendedie.

Van bespreken is echter niet veel sprake. “Je kan er fijn vliegen mee doodslaan”, zo zegt hij over z’n eigen werk. En over de schrijver? “Ik heb die Marnix Peeters even gegoogled, dat had ik beter niet kunnen doen. Ik snap nu wel waarom z’n foto niet op de voorkant staat.”

Marnix Peeters? Een seksueel gefrustreerde racist!

Of deze nog: “Woorden die blijkbaar opvallend vaak voorkomen zijn: neger, aars, dik en homo. Hieruit zou je kunnen afleiden dat het is geschreven door een seksueel gefrustreerde racist, maar omdat ik het niet gelezen heb, kan ik ook hier geen uitspraken over doen.”

Peeters lanceert z’n boek vandaag: ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’ bij Pottwal Publishers.

Gesponsorde artikelen