Left Right
scrollTop top

Seizoen 2 van ‘Altered Carbon’ komt eind februari: Marvel-ster in de hoofdrol


Netflix Altered Carbon
© Twitter

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van Altered Carbon uitgebracht. De hoofdrolspeler Takeshi Kovacs wordt door een andere acteur vertolkt en het is geen onbekende.

De science-fiction serie begon in 2018 en werd tamelijk goed onthaald door het grote publiek. Op IMDb scoort de serie een 8,1 op 10, niet slecht dus. Maar niet alle reacties waren positief, het was tenslotte een serie met een budget van 6 à 7 miljoen dollar per aflevering.

De Netflix-serie speelt zich af rond het jaar 2300, de makers proberen een beeld te schetsen van hoe de wereld er op dat moment zou uitzien. Het is mogelijk om eeuwig in leven te blijven, zo lang je genoeg geld hebt. Je geheugen wordt opgeslagen in een soort van digitale schijf. Wanneer je ene lichaam dood is, kan je de schijf gewoon overplaatsen naar een ander lichaam. Voor de rest maken ze veel gebruik van technologische snufjes. De rode draad is hoofdrolspeler Kovacs die mysteries oplost en ondertussen op zoek gaat naar zijn grote liefde. Als het allemaal niet zo vers meer in je geheugen zit – het is ondertussen al twee jaar geleden – hieronder vind je een samenvatting van het eerste seizoen.

Nieuwe hoofdrolspeler

Het voordeel aan het hele concept van Altered Carbon is dat je al de acteurs kan vervangen. Dat hebben de makers dan ook maar gedaan. De hoofdrol wordt nu vertolkt door Anthony Mackie. Deze acteur is vooral bekend voor zijn rol als Falcon in Avengers en Captain America van Marvel. Hij speelde ook mee in Black Mirror, The Hurt Locker en 8 mile. In augustus is hij ook te zien in The Falcon And The Winter Soldier van Disney+.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.162.661
 • Aantal
  doden
  1.396.375
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755