Left Right
scrollTop top

Seizoen 3 van ‘Stranger Things’ krijgt drie nieuwe personages: hier zijn ze


Seizoen 3 van ‘Stranger Things’ krijgt drie nieuwe personages: hier zijn ze

‘Stranger Things’ verwelkomt nieuwe gezichten in Hawkins: volgend seizoen komen er drie nieuwe personages bij. Via casting calls kunnen we ook al een profiel vasthangen aan de drie nieuwelingen, al kan je uit die profielen nog niet veel afleiden. Milde spoilers! 

Er zijn nog steeds vreemde dingen aan de gang in Hawkins, het dorp waar Stranger Things zich afspeelt. Gelukkig maar, anders kregen we geen volgend seizoen van de Netflix-hit. Om seizoen twee een nieuwe dynamiek te geven, voegden de producers van Strangers Things een aantal nieuwe personages toe: Bob, Billy en bad girl Max.

Casting call

Volgens That Hashtag Show zullen er ook in seizoen drie nieuwe mensen opduiken. Dat seizoen wordt pas in 2019 verwacht, maar enkele details zijn dus al gelekt. Een casting call voor Stranger Things spoilde al de volgende drie personages:

Allereerst is Stranger Things op zoek naar een burgemeester voor Hawkins, voorlopige naam Larry Kline. Hij is erg zielig en egoïstisch en wordt vooral gedreven door zijn eigen interesses. Het tweede personage wordt momenteel nog Bruce genoemd. Hij zou een seksistische journalist zijn, met smerig haar en een slordig uiterlijk.

Buurvrouw uit The Upside Down?

Als laatste mag ook een derde personage haar opwachting maken: Patricia Brown is een sympathieke buurvrouw van zo’n 70 jaar. Ze houdt van tuinieren en praat veel met de jongeren die voor haar deur passeren. Maar volgens That Hashtag show zit er achter die vriendelijke façade iemand die een geheime link heeft met The Upside Down. Goed nieuws of slecht voor Eleven en haar vrienden, dat zien we in 2019.

Nieuwe personages, goed of slecht, niemand kan ooit Barb vervangen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547