Left Right
scrollTop top

Seizoen ‘De Mol’ heerlijk muzikaal samengevat door Supercontent


De Mol parodie
© YouTube

Na acht weken vol spanning weten we eindelijk wie de mol is. Maar dat betekent niet dat de hype rond het programma al is gaan liggen. Zondag krijgen we in een laatste aflevering te zien hoe de mol te werk ging, maar we krijgen nu al een muzikale recap van Supercontent op YouTube.

Sinds zondag is het grootste mysterie van Vlaanderen ontrafeld. We weten nu eindelijk wie de mol is. Na opnieuw een geweldig seizoen, moeten we na deze week weer een nieuwe manier vinden om onze zondagen te vullen. Maar niet nadat we het seizoen van De Mol nog eens herbeleefd hebben. En dat gaat nu met één korte (en hilarische) video.

Ik Wou Dat Ik De Mol Was

Op de melodie van Ik Wou Dat Ik Jou Was van het Nederlandse duo Veldhuis en Kemper, zingen P-Jay en Jeff van Supercontent over het seizoen van De Mol. Alle kandidaten van het seizoen komen in het nummer aan bod, net als de grappigste momenten uit de afleveringen.

Zo zingt het duo over de valpartij van Bart, de liefde van Dorien voor Sven Nys en ook over eerste afvaller Gilles die graag een koe zou willen zijn. Daarnaast krijgen we ook de geweldige opdracht met de cactussen en Christian die een volledige diepvriespizza steelt door hem in z’n broek te verstoppen.

Maar de moraal van het nummer is iets waar iedereen zich in kan vinden. Want willen we niet allemaal stiekem meedoen aan De Mol? Dat er veel interesse is voor een deelname aan De Mol, werd duidelijk door het immense aantal inschrijvingen dat VIER meteen na de lancering van de oproep voor het nieuwe seizoen kreeg. Oorspronkelijk gingen de inschrijvingen na 5.000 kandidaturen onherroepelijk dicht. Maar omdat er meteen 30.000 mensen probeerden en er daardoor technische problemen waren op de site, werd dat aantal opgetrokken naar 10.000.

Beluister het geweldige nummer over De Mol hier:

Je kan Supercontent al kennen van hun hilarische nummer over Marc Van Ranst. Dat vind je hier:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update