Left Right
scrollTop top

Selena Gomez lanceert 2 clips op 2 dagen, allebei gefilmd met een iPhone


Selena Gomez
© YouTube

Selena Gomez is helemaal terug en dat bewees ze door de afgelopen twee dagen evenveel videoclips te lanceren. Het eerste nummer was de openhartige ballade Lose You To Love Me, maar later kwam daar ook power anthem Look At Her Now bij. En de clips voor de twee nummers, die visueel bijna niet verder van elkaar konden liggen, werden allebei gefilmd met een iPhone.

Voor videoclips wordt de laatste jaren meestal alles uit de kast gehaald: de duurste camera’s, de indrukwekkendste sets en de meest duizelingwekkende looks. Maar Selena Gomez ging voor haar nieuwe nummers voor iets helemaal anders. De zangeres ging volledig back to basics met clips waarvoor niet meer nodig was dan een iPhone.

Lose You To Love Me

Het eerste nieuwe nummer dat Selena Gomez losliet op de wereld was Lose You To Love Me. Een nummer waarin Selena openhartig zingt over een relatie die ze wel moest verbreken om van zichzelf te kunnen houden. Met lyrics als “Na twee maanden had je ons al vervangen”, is het duidelijk wie Selena moest verlaten om van zichzelf te kunnen houden.

Het is een openhartig en rauw nummer over Selena’s ervaringen met de liefde en dan vooral met Justin Bieber, die ondertussen getrouwd is met Hailey Baldwin. De clip is simpel, maar krachtig. Selena zit op een stoel en zingt haar emotionele nummer naar de camera. Geen poeha, enkel Selena en haar gevoelens. De clip werd in zwart-wit gefilmd op een iPhone 11 Pro.

Look At Me Now

Maar daar liet Selena het niet bij. Amper een dag later, lanceerde ze opnieuw een nieuw nummer. Look At Me Now is een stuk dansbaarder, dus haalt Selena Gomez ook zelf haar beste dansbenen uit de kast. In stoere outfits en met een lange vlecht zingt Selena over een meisje dat veel sterker uit een stukgelopen relatie is gekomen.

Deze clip ziet er compleet anders uit dan de gestripte video van Lose You To Love Me. Maar ook deze video werd gefilmd met een iPhone. Dus iedereen met ambities in de muziekwereld: voor een videoclip heb je eigenlijk niets anders nodig dan een smartphone.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658