Selena Gomez en Justin Bieber zijn weer samen, bevestigd door pastoor!

Selena Gomez en Justin Bieber zijn weer samen, bevestigd door pastoor!

Justin Bieber en Selena Gomez vormen opnieuw een koppel. De twee werden sinds de breuk van Selena met rapper The Weeknd opvallend vaak samen gespot. En nu werd hun relatie ook bevestigd door hun pastoor. #Jelena is back!

Het is officieel: Justin Bieber en Selena Gomez zijn terug samen. Zo bevestigt de pastoor van Justin Bieber, Carl Lentz, aan The Sun. De pastoor zou naar eigen zeggen zelf aan de basis liggen van de reünie. Justin en Selena zijn allebei erg gelovig en Justin gaat wel vaker bij de pastoor ten rade. Zo moeten alle potentiële vriendinnetjes van de populaire zanger eerst de pastoor ontmoeten, om zeker te zijn dat ze wel geschikt zijn voor hem. En uit al die vriendinnetjes heeft pastoor Lentz een duidelijke favoriet. “Selena is de ware voor Justin.”

Niertransplantatie

De twee begonnen naar verluidt opnieuw te sms’en na de niertransplantatie die Selena enkele weken geleden onderging. Ze had een niertransplantatie nodig door haar levensbedreigende ziekte Lupus. Ze kreeg een van de nieren van haar beste vriendin, Francia Raisa. Justin kwam dit te weten door de media en voelde zich gekwetst omdat ze het hem niet persoonlijk had verteld. Toen hij het dan toch te weten kwam, stuurde hij haar meteen een bos bloemen op. En zo raakten de twee opnieuw aan de praat.

Vorige week raakte dan het nieuws bekend dat Selena en The Weeknd een punt hadden gezet achter hun relatie. Het is niet duidelijk hoelang ze al uit elkaar waren. In de dagen die daarop volgden werd de 25-jarige zangeres opvallend vaak gespot met haar ex Justin Bieber. De twee gingen samen fietsen en Selena zat in de tribune tijdens de hockeytraining van Justin.

Knipperlicht op groen

Justin en Selena, Jelena voor de kenners, hebben er al een woelig verleden opzitten. In 2011 werden ze voor de eerste keer een koppel. Na bijna twee jaar zetten ze voor de eerste keer een punt achter hun relatie. Maar al snel kwamen ze weer samen en dit betekende het begin van de knipperlichtrelatie van het koppel. In 2014 kwam er dan een officiële breuk.

In een interview in 2015 liet de Canadese zanger dan weten dat: “wanneer je zoveel van iemand houdt, zelfs als er dan iets tussen komt, weet je dat de liefde nooit echt zal overgaan.” En dat bewijst het koppel nu dus weer.

Gesponsorde artikelen