‘Selfie kid’ is het enige wat je moet zien van de Halftime Show van Justin Timberlake op de Super Bowl

‘Selfie kid’ is het enige wat je moet zien van de Halftime Show van Justin Timberlake op de Super Bowl

Justin Timberlake was verantwoordelijk voor de Halftime Show op de 52ste Super Bowl. Maar als er één ding is dat we zullen onthouden van zijn optreden, dan is het wel ‘selfie kid’, die een beetje verloren naast Justin Timberlake stond nadat hij een selfie genomen had met de wereldster.

De 52ste Super Bowl zit er alweer op. En hoewel veel mensen uitkijken naar het sportevenement, is het meestal de Halftime Show die op de meeste reactie kan rekenen. Dit jaar was geen uitzondering. Justin Timberlake verzorgde de show, maar het was iemand anders die met de pluimen ging lopen. Maak kennis met ‘the selfie kid‘.

Selfie kid

Het begint een traditie te worden. Een nieuwe Super Bowl Halftime Show, betekent ook een nieuwe meme. Na de ‘left shark‘ van Katy Perry en Lady Gaga die van het stadium springt, is het nu de beurt aan ‘selfie kid‘.

Tijdens het laatste nummer van z’n optreden, de monsterhit Can’t Stop The Feeling, ging Justin Timberlake het publiek in. Daar zong hij tussen de massa zijn refrein. Hij wilde zingen met een fan, maar de jongen in kwestie bleek toch niet zo’n grote fan.

Hij stond ietwat ongemakkelijk naast Justin Timberlake en probeerde mee te zingen. Nadien wilde hij graag nog een selfie met de superster. Maar toen ging het fout. Zijn eerste selfie was duidelijk niet gelukt en de ontgoocheling was van het gezicht van de jongen af te lezen. En daar sta je dan, voor de ogen van de wereld, met een mislukte selfie. De ontgoocheling van de jongen zorgde meteen voor hilariteit op het internet. En dat willen we jullie niet onthouden.

We kennen allemaal het gevoel …

Uiteraard werd er ook gelachen met het feit dat de jongen niet kon meezingen met Justin Timberlakes monsterhit Can’t Stop The Feeling:

Weet hij eigenlijk wel wie Justin Timberlake is?

Of had hij misschien een andere Justin verwacht?

Of was hij een tweet aan het versturen?

En hoe zou zijn selfie er nu eigenlijk uitzien?

Zo dus:

Nu al dé meme van het jaar!

Gesponsorde artikelen