Sennek brengt Eurovisie-nummer laatste keer voor publiek en toont zich favoriet bij het publiek (VIDEO)

Sennek brengt Eurovisie-nummer laatste keer voor publiek en toont zich favoriet bij het publiek (VIDEO)

Sennek, onze Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, trad vanavond voor de laatste keer op voor ze dinsdag zal aantreden in de halve finale. Ze zong haar nummer ‘A Matter Of Time’ in het Euro Village in Lissabon. 

Dinsdag is het eindelijk zover, dan zal onze Sennek met haar nummer A Matter Of Time proberen om een plekje voor de finale van het Eurovisiesongfestival te bemachtigen. De Leuvense Laura Groeseneken vertoeft nu al ongeveer een weekje in het Portugese Lissabon, waar ze vanavond haar nummer nog eens live bracht.

Favoriet bij de fans

Sennek zong haar nummer A Matter Of Time nog eens voor de fans in het Euro Village. Dat is een podium op het historische Praça de Comércio In het centrum van Lissabon waar de hele week de verschillende artiesten van het Eurovisiesongfestival hun nummer live brengen in een kleinere setting.

Dit was de laatste keer dat Sennek haar nummer voor het publiek brengt voor de halve finale van dinsdag. Ze zong haar nummer foutloos en zette voor een keertje haar backing vocals in de spotlights. Wat vooral opviel is dat Sennek enorm geliefd is bij de Eurovisie-fans. Laura werd enthousiast ontvangen en haar nummer werd luidkeels meegezongen door de honderden fans die aanwezig waren bij het optreden.

Teleurstellende optredens

De eerste keren dat Sennek haar nummer live bracht, wist ze niet te overtuigen. Op het podium van de preparty in Tel-Aviv, Israël klonk haar refrein onzuiver en gaf ze een onzekere indruk. Maar Laura groeide hoe meer ze op een podium stond. Zo bewees ze zich al meer op de preparty’s in Amsterdam en Madrid.

Tijdens haar repetities voor het Eurovisiesongfestival in Lissabon kon ze wél overtuigen, waardoor een finaleplaats volgens veel kenners ondertussen als een zekerheid gezien wordt.

Bij de bookmakers doet ze het echter iets minder, ze zakte de afgelopen dagen naar de veertiende plaats. Laura moet het in de halve finale namelijk meteen opnemen tegen een aantal topfavorieten. Zo is ze geloot tussen landen als Israël, Tsjechië, Cyprus en Estland, die allemaal getipt worden als mogelijke winnaar.

Bekijk het optreden van Sennek hier:

Wil je ook graag de sfeer opsnuiven in Lissabon? Boek dan hier je reis!

Gesponsorde artikelen