Sennek wil scoren op het Eurovisiesongfestival met ‘A Matter of Time’: “Ik ben een beetje verliefd, hopelijk de Belgen ook”

Sennek wil scoren op het Eurovisiesongfestival met ‘A Matter of Time’: “Ik ben een beetje verliefd, hopelijk de Belgen ook”

Sennek doet binnen twee maanden mee aan het Eurovisiesongfestival in Lissabon met ‘A Matter of Time’, een sfeervol en melancholisch nummer. In een interview met newsmonkey spreekt Laura Groeseneken over het lied dat ze zelfs schreef, samen met Alex Callier van Hooverphonic.

“Ik ben heel blij met het resultaat en de lyrics“, zegt de sympathieke Sennek aan newsmonkey. “Ik ben zélfs een beetje verliefd op mijn nummer en ik hoop dat de Belgen dat ook gaan worden … fingers crossed.”

Op dinsdag 8 mei zingt Laura Groeseneken A Matter of Time in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival in de Portugese hoofdstad Lissabon. Daar hoopt ze zich te plaatsen voor de finale op 12 mei, maar de ambities van Sennek liggen nog hoger. “Ik ga met de intentie om te winnen”, zegt de 27-jarige zangeres vol overtuiging.

Sennek stelt haar nummer A Matter of Time voor aan newsmonkey

Al het nieuws over het Eurovisiesongfestival kan je volgen op newsmonkey want wij volgen de wedstrijd op de voet, ook ter plaatse in Lissabon!

Gesponsorde artikelen