Left Right
scrollTop top

Serena Williams is getrouwd in ‘Beauty and the Beast’-stijl en de foto’s zijn prachtig


Serena Williams is getrouwd in ‘Beauty and the Beast’-stijl en de foto’s zijn prachtig

Serena Williams gaf afgelopen donderdag het jawoord aan haar vriend Alexis Ohanian. Het was een prachtig trouwfeest in ‘Beauty and the Beast’-stijl. En nu zijn de foto’s van het magische feest gedeeld, waardoor iedereen kan meegenieten van Serena’s droomhuwelijk. 

Ex-tennister Serena Williams stapte op 16 november in het huwelijksbootje met Alexis Ohanian. Het was een speciale datum, want 16 november is de verjaardag van de moeder van Alexis, die negen jaar geleden overleed. “Natuurlijk wilden we dat ze er vandaag bij was, maar door haar verjaardag te kiezen als onze trouwdatum zorgden we dat ze er er toch een beetje bij is” vertelde Serena daarover aan Vogue.

Serena Williams, die in september nog beviel van haar eerste dochtertje Alexis Olympia Ohanian Jr, straalde in niet minder dan drie verschillende bruidsjurken. De eerste jurk was een jurk van Alexander McQueen, die vooral opviel door de gigantische rok. Jurk twee was een aansluitende jurk met parels en veren van Versace. Aan de afwerking van die jurk werkten vijf mensen, zo laat Donatella Versace weten aan Vogue. “Ze werkten nonstop om zeker te zijn dat alle details in orde waren, en dat voor een totaal van 1.500 uren.” De derde en laatste jurk was ook van Versace. Het was een korte jurk met veren voor het avondfeest.

Ook de kleine Alexis Olympia kreeg een prachtige outfit voor het huwelijk. Alexis Olympia werd geboren in september en kreeg toen vrijwel meteen een Instagramprofiel. Daardoor werd ze met haar 15 dagen waarschijnlijk de jongste Instagramgebruiker ooit.

Beauty and the Beast

Serena en Alexis kozen voor een huwelijk in ware sprookjesachtige Disneystijl, Beauty and the Beast-stijl om precies te zijn. Zo kwamen de gasten binnen op het diner op de tonen van Be Our Guest en was de openingsdans van het koppel titelsong Tale As Old As Time, in een eigen versie die overging in If I Can’t Have You. Het koppel had duidelijk geoefend op hun openingsdans waarin pirouettes en zelfs lifts verwerkt zaten.

Sneakers

Voor het avondfeest koos Serena voor opvallende schoenen. Geen hakken, maar sneakers van sportmerk Nike, die voor de gelegenheid versierd waren met glitters. Comfortabel om mee te dansen, maar natuurlijk ook een knipoog naar Serena’s jaren op het tennisveld.

Bekijk hier meer foto’s van het sprookjeshuwelijk van Serena Williams:

De eerste jurk van Alexander McQueen:

De tweede jurk van Versace:

De derde, korte jurk van Versace voor het avondfeest:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.477.005
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810