Sergio Hermans luxefrituur komt ook naar Gent en Brussel

Sergio Hermans luxefrituur komt ook naar Gent en Brussel

Geen zin om de LEZ in te rijden speciaal voor frietjes met een ster? Goed nieuws: Sergio Hermans’ luxefrituren krijgen ook een eigen stekje in Gent en in Brussel. Frites Atelier Gent en Brussel zullen uiteraard hetzelfde recept volgen als de voorgangers in Antwerpen en Amsterdam: (h)eerlijke frietjes met een driesterrentwist.

Na een eerste flagship store in België, in Antwerpen, komt Frites Atelier, het luxefrietjesconcept van sterrenchef Sergio Herman, ook naar Gent en Brussel. Wie een topkeuken wil beleven, maar niet geïnteresseerd is in zalfjes van butternut met een truffelcrumble, kan nu dus ook in Brussel of Gent van superlekkere frietjes genieten. Ook Nederland heeft al vijf Frites Atelier-frietkoten.

Pindasaus

Want dat concept blijft wel degelijk hetzelfde: echte Belgische frietjes, van eigengekweekte aardappelen, met lekkere sauzen. Stoverij, natuurlijk, in Belgisch bier met mosterd en ook een pindasaus. Er zijn ook speciallekes: zo kon je deze winter ook een pulled-pork frietje stekken bij Frites Atelier.

Uiteraard betaal je bij Frites Atelier ietsje meer dan in je lokale frituur, maar je krijgt er wel de recepten van Sergio Herman voor in de plaats.

Haute Dog

Gent en Brussel zijn de volgende locaties, de tweede en derde plaats in België, maar waar die juist zullen komen, is nog niet bekend. Misschien kunnen ze zich naast de ‘Haute Dog’-restaurants van Jeroen Meus zetten? Wij zien al een volledige conceptstraat voor ons.

Gesponsorde artikelen