‘Sex And The City’-Samantha begraaft plannen derde film

Sex And The City
Facebook Sex And The City

Kim Cattrall aka Samantha uit Sex And The City weigert mee te spelen in de derde film van de serie. De fans en de rest van de cast zien een derde film wel zitten, Cattrall heeft er absoluut geen zin in.

De Amerikaanse actrice Kim Cattrall vertelde aan The Guardian dat ze niet wil meewerken aan een derde film van Sex And The City. De actrice vond het een leuke ervaring en was ontzettend blij met haar rol in de serie, maar is er klaar mee. Ze gaf zelfs toe dat ze de tweede film ook al tegen haar zin deed.

Script derde film

Eind vorig jaar werd een potentieel script bekendgemaakt voor een derde film. Daarin stierf Mr. Big, de man van Carry (gespeeld door Sarah Jessica Parker). Daardoor zou de focus van de film op Carry liggen en niét op Samantha. Dat schoot bij Kim Cattrall in het verkeerde keelgat. Uitkomst: script verworpen.

Toch wilden de scenaristen, de andere actrices en de fans dat Cattrall zou meedoen aan de derde film. Kim dacht daar even anders over: “Als ze zo graag verder wilden begrijp ik niet waarom ze niet iemand anders gecast hebben, of me uit de film schreven. Dat was nuttiger geweest. Nee is nee!”

Ruzie

De kans dat Cattrall zou meedoen in een nieuwe film was sowieso klein. De twee actrices hadden namelijk al langer ruzie. Dat kwam omdat de producers en Sarah Jessica Parker haar een diva noemden die veeleisend is. Cattrall vond dat niet kunnen, omdat zij vriendelijk bedankte voor de derde film.

De kans op een derde film is relatief klein. Als het van ons afhangt kan je de hoop die je nog had, definitief opbergen. Cattrall vervangen door een andere actrice lijkt ons een onlogische keuze. Een nieuwe film over de ruzie tussen de twee actrices is misschien de oplossing. Erger dan de tweede film kan toch niet.

Gesponsorde artikelen