‘Sex Education’: Dit is hoe de Climax Kermis in Antwerpen er ongeveer zal uitzien

Het is zover. Het vierde en laatste seizoen van Sex Education staat op Netflix. Daarin zien we voor de laatste keer hoe het seksleven van onze favoriete personages eruitziet. Om de release van dat laatste seizoen te vieren, lanceert Netflix volgende week De Climax Kermis in Antwerpen. Op Instagram en TikTok krijgen we alvast een tipje van de sluier te zien.

Na vier seizoenen komt er een einde aan Sex Education. Dat het seizoen er helemaal anders uitziet dan de voorgaande seizoenen, is niet verrassend. Vorig seizoen zagen we namelijk hoe Moordale zijn deuren moest sluiten en hoe Maeve (Emma Mackey) naar de Verenigde Staten vertrok.

Daar gaat het nieuwe seizoen ook meteen van start. In een poging om een relatie te onderhouden, proberen Maeve en Otis (Asa Butterfield) naaktfoto’s, maar dat blijkt al snel niet de meest perfecte oplossing. Ook bij de andere personages loopt niet alles van een leien dakje. Zo krijgt Viv (Chinenye Ezeudu) te maken met een toxische relatie, heeft Jackson (Kedar Williams-Stirling) opnieuw last van angstaanvallen en gaat Eric (Ncuti Gatwa) op zoek naar zijn identiteit.

De Climax Kermis

Het laatste seizoen van Sex Education neemt ons dus opnieuw mee in de avonturen van onze favoriete personages. En die zijn ook terug te vinden op De Climax Kermis die Netflix heeft gelanceerd, waar er verschillende attracties zullen staan die gebaseerd zijn op personages uit de reeks.

Bij ons is die kermis op het Operaplein te vinden op 27 en 28 september. In Nederland is De Climax Kermis deze week al geopend. Op een video op TikTok krijgen we alvast enkele attracties te zien. Daarbij vindt je onder andere Ruby’s Claw Machine, Otis & Maeve’s Sex Clinic, Find The Jean-Spot, Holy Climax Karaoke, enzovoort. Je zal er ook kunnen proeven van Aimee’s speciale vulva-cupcakes.

Bekijk de video hier:

@netflixnl de Climax Kermis is GEOPEND! 🤩 ben jij er vandaag of morgen bij? 📍Jaarbeursplein, Utrecht #netflix #netflixnl #sexeducation ♬ origineel geluid – Netflix Nederland & België

De Climax Kermis staat nu nog in Utrecht, maar op 27 en 28 september is die te vinden op het Operaplein in Antwerpen.

Meer
Lees meer...