‘Sex Education’: Laatste seizoen krijgt eindelijk een (emotionele) trailer

Binnenkort weten we eindelijk hoe het verhaal van de Moordale-groep afloopt in Sex Education. Volgende week verschijnt namelijk het vierde en laatste seizoen van die succesreeks. Nu is er eindelijk een eerste trailer, en die zou wel al eens traantjes kunnen opwekken.

Sex Education zit er binnenkort op, maar het laatste seizoen zal er anders uitzien dan we gewoon zijn. Zo keren heel wat acteurs, waaronder Simone Ashley (Olivia)Patricia Allison (Ola)Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) niet meer terug voor het laatste seizoen. Wel zullen er zeven nieuwe gezichten te zien zijn in het vierde seizoen.

Aangezien op het einde van het derde seizoen Moordale Secondary School z’n deuren moest sluiten, zal de reeks zich nu op andere locaties afspelen. Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) trekken bijvoorbeeld naar Cavendish Sixth Form College. Maeve (Emma Mackey) zit dan weer aan de andere kant van de oceaan.

Let’s finish together

Hoe dat alles in zijn werk gaat, kan je nu al een klein beetje zien in de eerste trailer die Netflix deelde van het vierde seizoen van Sex Education. Die begint met enkele grappige en soms ook nogal pikante scènes, maar wordt naar het einde toe toch ook emotioneel. “Let’s finish together“, verschijnt met een vette knipoog in beeld.

Bekijk hier de trailer van Sex Education: Seizoen 4:

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt op donderdag 21 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...