‘Sex Education’ seizoen 2 krijgt nieuwe trailer

Het tweede seizoen van Sex Education verschijnt op 17 januari op Netflix en daarom heeft de streamingdienst nu een nieuwe trailer gelanceerd. Daarin komen we al heel wat meer te weten over het nieuwe seizoen.

Sex Education komt terug! Op 17 januari verschijnt het tweede seizoen van de reeks op Netflix en komen we eindelijk te weten hoe het nu nog gaat met Otis, Maeve en Co.

Sex Education seizoen 2

Sex Education werd een gigantisch succes voor Netflix, dus werd het tweede seizoen al snel bevestigd. In de nieuwe trailer komen we te weten wat er ons te wachten staat. Het leven van Otis gaat rustig verder. Hij is nog steeds samen met Ola (“basically his sister“) en moet nog steeds de gênante vragen en problemen van z’n medestudenten oplossen. Zoals “mijn sperma smaakt naar kimchi”.

In de trailer zien we ook dat Jean Milburn nu ook werkt op de school van haar zoon, wat opnieuw gênant wordt voor Otis. Maeve heeft zich een bravere look aangemeten en er komt een nieuwe – knappe – student uit Frankrijk aan in de school. Die knappe Fransman heeft z’n zinnen gezet op Eric, die zo dus ook eindelijk aan z’n trekken komt. Het belooft dus weer een hilarisch seizoen te worden.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen