‘Sex Education’ seizoen 2 krijgt tweede trailer

Morgen staat het tweede seizoen van Sex Education online. En om dat te vieren heeft Netflix op de valreep nog een tweede trailer gelanceerd. In die trailer krijgen we nieuwe tips over de inhoud van het tweede seizoen.

Sex Education is morgen terug met het tweede seizoen. We zullen dan eindelijk zien hoe het nog gaat met Otis en zijn vrienden. We wisten natuurlijk al het een en ander uit de eerste trailer. Maar de tweede schept nog wat meer duidelijkheid over de inhoud van het tweede seizoen.

Sex Education seizoen 2
Netflix

Sex Education seizoen 2

In de nieuwe trailer, met het geweldige What Is Love van Haddaway op de achtergrond, krijgen we al wat meer te zien. Zo zien we dat Otis tegen zijn beste vriend Eric vertelt dat hij seks gaat hebben met zijn vriendin Ola. En Eric is daar – op z’n Erics – heel enthousiast over.

Daarnaast wordt het ook duidelijk dat Otis gestopt is met zijn zaakje in seksadvies. Maar plots staat Maeve daar weer en lijkt hij dus opnieuw in business te willen gaan. Vervolgens zien we ook hoe Eric samen met zijn nieuwe Franse loverboy oog in oog komt te staan met Adam, met wie hij natuurlijk een verleden heeft. (Als je niet meer precies weet wat er in het eerste seizoen gebeurde, kan je hier snel alles herhalen.) De voice-over vertelt ons dan weer dat je “soms met de verkeerde persoon samen bent”. Dat belooft!

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen