Shailene Woodley Beste Actrice én Beste Kusser op MTV Movie Awards

MTV heeft hun jaarlijkse filmprijzen uitgereikt. Het was dus weer uitkijken naar wie de prijzen voor Beste Kus, Beste Performance in ontbloot bovenlijf, en Beste WTF-moment in de wacht zou slepen. De ravissante Shailene Woodley (24) keerde als grote overwinnaar huiswaarts met drie prijzen en dat had alles te maken met The Fault In Our Stars.

Shailene Woodley won in de categorieën Beste Film, Beste Actrice en Beste Kus (met Ansel Elgort).

Gek genoeg wonnen de beste kussers niet de prijs voor Beste Duo, want die ging naar Zac Efron en Dave Franco voor hun performance in Neighbors, die bij ons werd omgedoopt tot Bad Neighbours. Die film, over een studentenclub die besluit te huisvesten in het huis naast een stel jonge ouders, kreeg ook de prijs voor Beste WTF Moment én de prijs voor de beste scène in ontbloot bovenlijf, met dank aan Zac Efron.

Pikant detail: Woodley schijnt echt goed te zijn in kussen, want vorig jaar won ze dezelfde prijs, maar dan voor de kus die ze Miles Teller gaf in The Spectacular Now.

Dat de jonge actrice echt populair is de laatste jaren bewijst ze door zelfs Jennifer Lawrence (ook nog altijd maar 25) van een prijs af te houden. Geen MTV Movie Award dus voor Katniss Everdeen en ook geen prijs voor The Hunger Games – Mockingjay Part 1 als film. Jennifer Lawrence kreeg wel een prijs voor haar muzikaal moment in die film.

Andere opmerkelijke prijzen waren voor Bradley Cooper voor zijn rol in American Sniper en voor Meryl Streep die haar rol als heks in Into The Woods bekroond zag met de prijs voor Beste Schurk.

Meer
Lees meer...