Shakira zou weg zijn bij Gerard Piqué, maar die lijkt dat te ontkennen

Shakira zou weg zijn bij Gerard Piqué, maar die lijkt dat te ontkennen

Het zijn moeilijke tijden voor voetballer Gerard Piqué. Hij sprak zich uit voor het Catalaanse referendum en krijgt het daardoor zwaar te verduren bij de Spaanse nationale ploeg. Bovendien zou ook zijn relatie met zangeres Shakira op de klippen gelopen zijn, toch als we de Spaanse en Colombiaanse media mogen geloven. Zelf lijkt de voetballer op Twitter te willen tonen dat het nog grote liefde is.

De geruchten over een breuk tussen de Spaanse voetballer Gerard Piqué en Colombiaanse zangeres Shakira zijn niet nieuw. Maar deze keer zou de breuk definitief zijn. De Spaanse website Cotilleo meent uit meerdere bronnen te weten dat Shakira zelfs al niet meer bij Piqué woont. Ook Colombiaanse media komen met eenzelfde verhaal. Een reden voor de breuk wordt niet gegeven, maar het koppel zou binnenkort zelf met een verklaring komen.

Op sociale media lijkt het nochtans alsof er niet aan de hand is. Shakira is bezig met haar ‘El Dorado World Tour‘ en postte naar aanleiding daarvan een filmpje waarin ze een liefdesliedje zingt. Gerard Piqué deelde het clipje met de nodige hartjes.

Als de geruchten toch kloppen, komt er dus na zeven jaar een einde aan de relatie tussen Piqué en Shakira. De twee leerden elkaar in 2010 kennen in de aanloop naar het WK voetbal in Zuid-Afrika. Shakira maakte daarvoor met Waka Waka het themalied en kwam zo in contact met de voetballer van Barcelona. Ze hebben met Milan (4) en Sasha (2) twee kinderen.

Is het glamourkoppel uit elkaar of is het toch nog grote liefde?

Gesponsorde artikelen