Shawn Mendes gaat uit de kleren voor Calvin Klein en de wereld was hier niet klaar voor

Shawn Mendes gaat uit de kleren voor Calvin Klein en de wereld was hier niet klaar voor

Shawn Mendes lijkt wel de ideale schoonzoon. Hij kan uiteraard geweldig goed zingen, is romantisch en gevoelig, maar er was nog iets dat hij tot nu kon verstoppen. ZIJN GODDELIJKE LIJF. Shawn Mendes is namelijk het gezicht van een nieuwe campagne van Calvin Klein en daarbij laat hij zien wat hij in huis heeft.

Shawn Mendes zong al langer dat hij “could treat you better” en we gaan hem nog moeten geloven ook. Want naast zijn perfecte kaaklijn en zijn ontegensprekelijke talent, heeft de zanger duidelijk nog heel wat meer te bieden.

Calvin Klein

Shawn Mendes is namelijk het gezicht van de nieuwste campagne van Calvin Klein, waarvoor hij – jawel – poseert in onderbroek. De twintigjarige zanger geeft zich zo dus meer dan ooit bloot en dat is – om het nog zacht uit te drukken – meer dan de moeite.

De zanger beschikt namelijk over een lichaam dat we enkel kunnen beschrijven als half God, half het plastieken wasbordje van Ken van Barbie. Normaal zit die perfectie mooi verborgen achter een gitaar en een laag kleren, maar nu krijgen we Shawn dus in al z’n glorie te zien. En of dat de moeite is.

Bekijk hier de bewuste foto’s:

Het mag meteen duidelijk zijn, de wereld was niet klaar voor al dat lekkers:

En die posters hangen dus écht in winkels:

Er kwamen spontane zwangerschappen:

Sommigen werden zelfs op slag enkele maanden zwanger:

Maar ook uit bekende hoek regende het thirsty commentaren:

Please have mercy on us, Shawn!

Gesponsorde artikelen