Shop je vaak bij Zalando? Dan is er goed nieuws voor jou!

Shop je vaak bij Zalando? Dan is er goed nieuws voor jou!

Stel … het pakje waar je al dagen reikhalzend naar uitkijkt, wordt vandaag geleverd. Leuk, tenzij je op het laatste nippertje wordt weggeroepen, inkopen moet gaan doen of zoals dit weekend die terrasjes in de stad lonken. Dankzij online-kledingzaak Zalando zijn die dilemma’s bijna verleden tijd. Aha!

Zalando voert momenteel namelijk een testproject uit waarbij proefpersonen hun pakjes kunnen laten leveren naar om het even waar ze op dat moment zijn? In samenwerking met de Belgische start-up Parcify, ontwikkelde Zalando een app waarmee de deelnemende proefpersonen de tijd en locatie van hun levering tot kort voor de levering kunnen aanpassen. Via de geolocatiefunctie van de smartphone kan de leverancier dan de klant lokaliseren.

Zo werkt het: de klant koopt iets bij Zalando en geeft, in plaats zijn/haar normale adres, het Parcify-adres in. De klant zal dan bericht krijgen als het pakje op het Parcify-adres is aangekomen en kan kiezen waar hij/zij wil dat het pakje uiteindelijk geleverd wordt.

Gesponsorde artikelen