Left Right
scrollTop top

Shopaholics opgelet! H&M opent winkel met enorme kortingen


Shopaholics opgelet! H&M opent winkel met enorme kortingen

H&M Group kondigde in een persbericht aan dat ze een aantal outletwinkels, met de naam ‘Afound’, gaan openen. Deze gaan kledij, schoenen en accessoires van H&M Group verkopen tegen enorme kortingen tot 70 procent. Daarnaast werken ze ook samen met andere merken. De eerste twee winkels openen op 14 juni in Mälmo en Stockholm, Zweden. 

Zowel de artikelen van H&M, Weekday, Monki, Cos, Other Stories en Cheap Monday als bekende merken waarmee H&M samenwerkt, worden aangeboden aan grote kortingen. Bij ons zal je ze nog niet meteen fysiek kunnen aankopen, maar vanaf 14 juni kan je ze wel online bestellen.

Boost na teleurstellende cijfers

Begin dit jaar raakte al bekend dat H&M met teleurstellende cijfers het jaar 2017 afgesloten had. De kledingketen zat met een overschot aan onverkochte kledij en accessoires ter waarde van 3 miljard euro. H&M Group hoopt dan ook dat Afound een groot succes wordt.

“Het idee was dat we een innovatieve marktplaats in de lager geprijsde sector zouden maken, met een relevant, goed uitgekozen en inspirationeel aanbod”, zegt creatief directeur Mattias Ekberg in een persbericht. “We leggen de nadruk op de shopervaring, zowel in de fysieke als de digitale winkels. Sommige mensen zouden ons een outlet noemen, maar wij zouden willen dat onze klant ons ervaart als een paradijs voor stijl en koopjes.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658