‘Shopping Queens’ zorgt voor bekende kandidates en een hete ‘Temptation Island’-verrassing

‘Shopping Queens’ zorgt voor bekende kandidates en een hete ‘Temptation Island’-verrassing

VIJF zendt vanaf dinsdag een speciale editie van ‘Shopping Queens’ uit. De vier fashionistas hebben namelijk allemaal een of meerdere bekende ouders. En om de wedstrijd feestelijk in te zetten, heeft Jani gezorgd voor een wel heel speciale barman: Joshua uit ‘Temptation Island’.

De Leuvense binnenstad krijgt deze week mooi volk over de vloer en dat begint al bij de eerste samenkomst van de kandidates in de mansion van Jani. De (toen nog) blonde, schaars geklede verleider Joshua uit Temptation Island is de verrassende barman van dienst en dat maakt duidelijk indruk op de eerste Shopping Queen.

Dochters van BV’s

Maxine Michiels (25) bijt dinsdag de spits af. De dochter van Soulsister Paul Michiels zit zelf niet in de showbizz, maar dat wil niet zeggen dat ze niet met mode bezig is. Zij krijgt onder andere tegenstand van shoonheidsspecialiste Laura Van Tongelen (24). Met Familie-acteur en zanger Chris Van Tongelen als vader en Ian Thomas als stiefbroer is de BV-wereld haar uiteraard niet vreemd. Al hopen we dat ze voor een iets andere stijl zal gaan dan de opvallende kostuums van De Romeo’s.

Ook Maartje Van Neygen (22) laat zich deze week van haar meest modieuze kant zien. De dochter van Sanne en Erik Van Neygen is al van jongs af bezig als actrice en zangeres en werkt momenteel als leerkracht.

De laatste uitdaagster komt uit een heel andere wereld. Jasmine Vermassen (27) is de dochter van ’s lands bekendste strafpleiter Jef Vermassen. Zelf heeft de kleuterleidster echter liever een winkelstraat dan een rechtbank. En ook het podium is haar niet vreemd want je kan haar misschien nog kennen uit K3 zoekt K3.

500 euro budget en een bijzonder accessoire

Jani Kazaltzis wil duidelijk niet dat de vier bekende dochters iets te kort komen want hij verhoogt het shopbudget deze week naar 500 euro per persoon. Ze krijgen ook elk een bijzonder accessoire toegewezen dat de basis moet worden van hun outfit.

We zijn alvast benieuwd wie het er het beste van afbrengt in deze speciale week van Shopping Queens. Hopelijk verloopt het vinden van de juiste kleren vlotter dan weten wie de bekende ouder van hun tegenstander is.

Bekijk hier de kennismaking tussen de vier Shopping Queens:

Gesponsorde artikelen