Sidney van ‘Temptation Island’ bedroog Demi en daar zijn beelden van

Temptation Island Sidney Demi bedrogen
VIJF, Instagram tempa_team

Sidney en Demi van Temptation Island zijn geen koppel meer. Dat maakte Demi een tijdje geleden bekend. Toen wilde ze er wel nog niet bij vertellen wat de reden van de breuk is. Maar de reacties van andere Temptation-deelnemers deden al vermoeden dat de oorzaak bij Sidney te vinden was. En dat wordt nu ook bevestigd met een video.

Hoewel Sidney en Demi als koppel vertrokken uit Temptation Island, liep het later alsnog mis. Tijdens het programma schreeuwde – en rapte – Sidney van de daken dat er maar één vrouw was in z’n leven en dat dat “de echte Demi” was. Maar nu lijkt er toch een “nieuwe Demi” te zijn.

Instagram Demi
Instagram demirutting

Breuk

Het nieuws van de breuk tussen Sidney en Demi raakte enkele weken geleden bekend. Demi postte toen op haar Instagram Story dat ze geen koppel meer vormde met Sidney en dat “het hele verhaal nog wel komt”. Al hoeft ze dat verhaal nu waarschijnlijk niet meer te doen, want er zijn beelden uitgelekt die lijken te bewijzen dat Sidney haar bedrogen heeft.

De beelden werden verspreid door team_tempa op Instagram. Zij kregen deze beelden in handen. “Dit hebben wij anoniem binnengekregen (niet van Demi)”, zo leggen ze uit. “Dit was dus de reden dat het uit is gegaan. Sidney wordt betrapt met een ander meisje in bed. Hij zegt dat ze blijven slapen is omdat hij f*cking verdrietig was.” Aan het taalgebruik te horen, gaat het dus duidelijk echt om Sidney. Sidney en/of Demi hebben wel nog niet gereageerd op deze beelden.

Bekijk hier de video van Sidney en de voorlopig nog onbekende dame:

Gesponsorde artikelen