‘Silent Road’: Trailer van nieuwe serie staat online

Topic blijft goeie series uitbrengen. Silent Road is een Griekse serie over de ontvoering van negen kinderen. Een trailer van het eerste seizoen werd vandaag gedeeld door Topic, de streamingdienst. Ook is de datum van première bekendgemaakt: 30 maart. Die dag komen er meteen drie afleveringen online.

De Griekse serie is gebaseerd op een Duitse legende waarin kinderen worden ontvoerd. In de trailer kan je al zien dat de spanning is te snijden nadat negen kinderen zijn ontvoerd. De serie is te zien op Topic, maar het is nog niet duidelijk waar de reeks bij ons te zien zal zijn.

Het verhaal

Wanneer een schoolbus met negen leerlingen in Athene verdwijnt, is het hele land in shock. Een ervaren rechercheur, Nasos, houdt toezicht op het onderzoek naar hun verdwijning. Maar de ontvoerders willen maar met één persoon praten, en dat is Thalia. Zij is de tante van twee van de vermiste kinderen, maar ook het zwarte schaap van een van de machtigste families in de gemeenschap.

Naarmate de dagen verstrijken, wordt het duidelijk dat de daders iets groters nastreven dan alleen losgeld. De zaak verandert in een tikkende bom die klaar is om te ontploffen, terwijl de spanningen tussen de ontvoerders oplopen en Nasos een onmogelijke puzzel probeert op te lossen.

Bron: Topic

De titel van de serie verwijst naar een Duitse legende die algemeen bekend staat als ‘De Rattenvanger van Hamelen‘. Hierin ontvoert een griezelige man kinderen uit een stad als wraak op volwassenen die niet voor zijn diensten hebben betaald. ‘The Silent Road’ is het pad waar hij de kinderen naar lokt om ze te ontvoeren.

Bekijk hier de trailer:

De cast

Alle afleveringen van Silent Road zijn geregisseerd door Vardis Marinakis (Zizotek). Petros Kalkovalis en Melina Tsabani schreven het script. De cast bestaat onder andere uit Penelope Tsilika (Little England), Dimitris Lalos (Sasmos) en Christos Loulis (Adults In The Room).

(L-R): Antonis Kafetzopoulos en Christos Loulis
Bron (L-R): RAFA RIVAS/AFP via Getty Images; Dominique Charriau/Getty Images

Ook Anthi Efstratiadou (Winona), Antonis Kafetzopoulos (Revanche), Marisha Triantafyllidou (Her Job), Vicky Papadopoulou (Paper Windmill) en Giannos Perlegas (Perfect Strangers) spelen mee.

Meer
Lees meer...