Sinds gisteren is Ramsay niet meer de enige gehate Northerner in Game of Thrones (spoilers!)

Sinds gisteren is Ramsay niet meer de enige gehate Northerner in Game of Thrones (spoilers!)

Alsof Ramsay Bolton nog niet erg genoeg was, leren Game of Thrones-fans in de laatste aflevering nog meer Northerners kennen die ze kunnen haten. Je kijkt best eerst naar de nieuwe aflevering als je geen spoilers wil, maar bereid je dus voor: vrolijk zal je er niet van worden. Want het wordt alleen maar erger in het noorden van Westeros.

Iedereen klaar? Top, want de spoilers starten nu. Huis Umber staat vanaf aflevering 3 genaamd Oathbreaker mee bovenaan de lijst van families in the North die we graag willen zien vallen. Pijnlijk zien vallen. Toen Osha en Rickon Stark in seizoen 3 naar de Umbers vertrokken, zagen we niet aankomen dat de trouwe vrienden van de Starks hen zo snel zouden verraden. Je kan duidelijk niemand meer vertrouwen, zelfs niet in het noorden.

Omdat Jon Snow de wildlings over de muur heeft laten komen, beginnen de Umbers het toch wat warm te krijgen. Ze beseffen dat ze de wildlings niet alleen kunnen verdrijven, dus zoeken ze hulp bij de Warden of the North Ramsay Bolton, ondanks hun wantrouwen voor de maniak. Om de deal te sluiten, geven de Umbers Ramsay een cadeautje: Osha en Rickon. Traitors! Maar dat is nog niet eens alles.

Shaggydog, nee!

Hoe bewijst lord Umber dat hij wel degelijk Rickon Stark afgeeft en niet zomaar een jongen? Door het hoofd van Rickons direwolf Shaggydog op tafel te gooien natuurlijk. Zowel Rickon en zijn wolf waren schattig en onschuldig, maar dat is nu dus allemaal voorbij.

Arme Rickon kan het zicht bijna niet aan wanneer lord Umber het hoofd van zijn wolf op de tafel werpt. Alsof verraden worden door zogenaamde vrienden al niet genoeg was. Maar hij is niet de enige die het allemaal even niet aankan want de fans zijn ook totaal in shock.

Ramsay Bolton is duidelijk niet het enige monster in het noorden.

Veel direwolves schieten er nu niet meer over …

Maar misschien kan iemand ze nog terug tot leven wekken? Nee?

We moeten de drie die nog over blijven beschermen!

Want gelukkig worden we hier niet van.

En het beestje deed geen vlieg kwaad.

Er zijn ook andere manieren om iemand te identificeren.

Dit was toch echt niet nodig?

Natuurlijk zijn er ook andere moorden gebeurd in de serie …

… maar je doet gewoon geen dieren pijn.

Hopelijk kan Rickon nog wraak nemen want the North Remembers!

Bron: Tech Insider

Gesponsorde artikelen