Single op valentijn? Dit bedrijf geeft gratis vibrators weg in ruil voor je break-upverhaal

Single op valentijn? Dit bedrijf geeft gratis vibrators weg in ruil voor je break-upverhaal

Valentijn komt dichterbij: gouden (en dure) tijden voor koppels, een beetje cynisch als je net single bent. Om de pijn wat te verzachten, doen ze bij plusOne een kleine actie die jou op zijn minst wat beter gezind moet doen worden. Je maakt er namelijk kans op een gratis vibrator die valentijnsavond toch al wat … euh … bevredigender moet maken. 

Er zijn dingen die elke dag beter maken, zoals orgasmes. Op valentijn kunnen singles die bekogeld worden met reclame voor koppelactiviteiten er maar beter eentje meer dan minder hebben, bedachten ze zich bij plusOne, een Amerikaanse ontwikkelaar van seksspeeltjes. Want valentijn, da’s toch vooral gefrustreerd kijken naar reclames voor te dure parfums en slechte films, maar voor wie net single is, kan het triggerend werken.

Dit is het vreemdste seksspeeltje ooit. Geloof ons.

Gratis vibrators!

Voor die specifieke doelgroep organiseert plusOne dan ook een actie. Je kan namelijk één van 250 bulletvibrators winnen, die het bedrijf gratis weggeeft. Je moet er zelfs niet al te veel voor doen. Je vult gewoon dit formulier in, zorgt dat je gegevens juist zijn en als je wil, mag je ook je pre-valentijn-breakupstory doen.

Daarmee wil plusOne natuurlijk vooral je data verzamelen, daar moeten we niet al te flauw over doen, maar over het algemeen zijn wij wel te vinden voor sekspositieve campagnes. Want, dat is de boodschap achter de actie: seks is geweldig, of je ’t nu met twee (of drie of vier) of alleen doet.

Is het een bananendoos? Is het een seksspeeltje? Groupon geeft antwoord.

Wat je zelf doet …

Een goede reden om je verhaal nog eens te doen én kans maken op een vibrator? Dat klinkt ergens ook wel wat te mooi om waar te zijn. Voor ons Belgen is dat helaas ook zo: je moet in de Verenigde Staten wonen om deel te nemen aan de wedstrijd.

Jammer, maar laat je je daar niet door tegenhouden. In plaats van de kosten te maken om naar de Verenigde Staten te verhuizen, kan je jezelf ook gewoon een exemplaar aanschaffen. Da’s een stuk goedkoper én je kan zelf kiezen.

Gesponsorde artikelen