‘Siren: Survive The Island’: Laatste afleveringen staan nu online

Sinds vorige week kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks Siren: Survive the Island. In die reeks nemen 24 vrouwen het tegen elkaar op in verschillende fysieke proeven. Daarnaast moeten ze ook proberen om hun vlag te beschermen tegen de andere teams.

Wat krijg je als je Expeditie Robinson in een mixer gooit met Physical: 100 en er zorgvuldig alle mannen uitvist? Het is de nieuwe Zuid-Koreaanse Netflixreeks Siren: Survive the Island, die sinds vorige week te vinden is op de streamingdienst. Vanaf vandaag staat het tweede deel – en dus ook de finale – van Siren: Survive the Island online.

Siren: Survive the Island

In Siren: Survive the Island worden 24 vrouwen gedropt op een onbewoond eiland. Ze moeten daar niet enkel proberen te overleven, maar moeten het ook tegen elkaar opnemen in verschillende fysieke proeven. Ze vormen daarbij teams op basis van hun beroepen. Zo zijn er telkens vier politieagenten, brandweerlieden, bodyguards, soldaten, sporters en stuntvrouwen. 

In de eerste vijf afleveringen, die vorige week verschenen, kregen we al te zien hoe de zes teams een thuisbasis kozen op het eiland. Daar moesten ze hun vlag verstoppen. Wanneer de sirene op het eiland afgaat mogen ze op zoek gaan naar de vlag van de andere teams. Wie de vlag van een ander team te pakken krijgt, krijgt de locatie van dat team. Terwijl het team in kwestie afvalt. Op het einde van de vijfde aflevering kwamen we echter te weten dat de afvallers niet echt naar huis moeten. Maar hoe en of ze kunnen terugkeren in de competitie zullen we wellicht snel te zien krijgen in de volgende vijf afleveringen.

We kregen in de eerste vijf afleveringen ook al te zien dat er allianties ontstonden tussen de verschillende teams. Maar hoe sterk zijn die allianties? En wie is bereid om de ander te verraden?

Bekijk hier nog eens de trailer voor Siren: Survive the Island:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...