Smeren we binnenkort Kinder Bueno op onze boterham? Deze post is alvast veelbelovend

Smeren we binnenkort Kinder Bueno op onze boterham? Deze post is alvast veelbelovend

Gaat er iets boven een heerlijke boterham met choco? … Nee? Ben je daar zeker van? Dan stellen wij u met trots voor: Kinder Bueno-choco. Voorlopig kan je deze hemelse pasta nog niet krijgen in de winkel, maar je maakt hem ook supergemakkelijk zelf!

Wie houdt er nu niet van een lekkere Kinder Bueno? De favoriete snack van Romelu Lukaku is een absolute topper uit het koekjesrek. Maar wat als je die heerlijke Bueno nu ook op je boterham zou kunnen smeren? Horen we daar engelengezang? Ja, want Kinder Bueno-choco zou weleens de beste uitvinding ooit kunnen zijn.

Deze foto circuleert al een tijdje op het internet en de gedachte alleen al doet ons watertanden. Jammer genoeg is er nog geen bevestiging dat de Kinder Bueno-choco ook echt op de markt zal komen. Maar het idee is bij deze dan toch gelanceerd.

DIY

Voorlopig kunnen we dus nog geen Kinder Bueno-choco vinden in de rekken. Maar daar legden onze collega’s van Beautify.nl zich niet zomaar bij neer. Zij besloten het heft in eigen handen te nemen en zelf een pot Kinder Bueno-choco te maken. En dat blijkt makkelijker dan je zou denken. Je koopt gewoon een karrenvracht aan Kinder Bueno’s en mixt die samen tot een smeerbare massa.

Wij weten alvast wat we de komende tijd op onze boterham gaan smeren.

Gesponsorde artikelen