Snelle komt op 14 november naar de Lotto Arena!

Goed nieuws voor de fans van Snelle, want de Nederlandse rapper komt naar de Lotto Arena! Smeer maar jullie stembanden om op 14 november mee te brullen met monsterhits als Reünie, Smoorverliefd en Lippenstift. De ticketverkoop van het concert start nu vrijdag 28 februari om 9 uur.

Nog geen week geleden verzekerde de Nederlandse rapper Snelle z’n Belgische fans dat hij in 2020 in Vlaanderen zou optreden. Waar en wanneer dat zou zijn, liet hij toen niet los. Maar daar is nu verandering in gekomen!

Muziekgeschiedenis

Train alvast jullie computerskills, want op vrijdag 28 februari zal je die kunnen gebruiken! Om 9 uur ’s morgens kan je namelijk tickets kopen voor het eerste grote concert van Snelle in Vlaanderen. Hij speelt op 14 november de Antwerpse Lotto Arena plat.

Met z’n amper 24 jaar is Lars Bos (zo heet Snelle in ’t echt) er al in geslaagd om muziekgeschiedenis te schrijven in België. Hij stond namelijk met drie nummers (Reünie, Lippenstift en Smoorverliefd) op hetzelfde moment in de Ultratop 50. En dat zijn niet zomaar “leuke liedjes”. Nope, ze hebben allemaal een diepere betekenis.

Afrekeningen en waarschuwingen

Z’n monsterhit Reünie bijvoorbeeld, gaat over pesten. Snelle zelf was vroeger het mikpunt van pesterijen, omdat hij een hazenlip heeft. In het nummer rekent ie op een positieve manier af met diegenen die hem vroeger zoveel pijn hebben gedaan.

Met Smoorverliefd, z’n meest recente hit, wijst hij jongeren op de gevaren van smartphonegebruik tijdens het fietsen. Het nummer kreeg ook een aangrijpende videoclip en haalde sinds midden januari al meer dan 7 miljoen views.

Unieke avond

Eind november speelde Snelle nog een clubshow in Het Depot in Leuven. Dat concert was razendsnel uitverkocht, dus zocht hij voor dit jaar een iets grotere zaal: de Lotto Arena.

“Ik weet van collega-artiesten dat het één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen is”, vertelt de rapper in een persbericht. “Het is er erg groot, maar gezellig, waardoor we op zaterdag 14 november voor een unieke avond gaan zorgen!”

De ticketverkoop start op vrijdag 28 februari om 9 uur.

Meer
Lees meer...