Sp.a haalt volledige Facebookpagina leeg en kondigt “iets nieuws” aan

Sp.a haalt volledige Facebookpagina leeg en kondigt “iets nieuws” aan

De socialistische partij sp.a haalde vandaag z’n volledige Facebookpagina leeg. Het enige wat er op de pagina nog te zien valt is een foto met de tekst. “Tijd voor iets nieuws. Zondag 12.00 u.” De partij zal dus naar alle waarschijnlijkheid een vernieuwing aankondigen op de nieuwjaarsreceptie morgen. 

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met de sp.a, de partij verliest in de peilingen steevast aan stemmen en kwam recent in opspraak door Tom Meeuws. Nu lijkt de partij een nieuwe weg in te willen slaan en dat nemen ze vrij letterlijk. De partij haalde z’n volledige Facebookpagina leeg. Het enige wat er nog te lezen valt, is een foto met daarop. “Tijd voor iets nieuws. Zondag 12.00 u.”

Nieuwjaarsreceptie

Zondag 12.00 uur dus. Niet geheel ontoevallig valt morgen de nieuwjaarsreceptie van de socialistische partij. Naar alle waarschijnlijkheid zal de partij daar dus een vernieuwing aankondigen. De kans is groot dat het om een nieuw logo zal gaan, aangezien de partij ook de profielfoto met daarop het partijlogo van de Facebookpagina verwijderde.

Wat de nieuwe wending verder zal inhouden komen we morgen om 12.00 uur te weten.

Deze post is het enige wat er nog te zien is op de Facebookpagina van sp.a:

Gesponsorde artikelen