Spannende Speedo klopt Crocs als meest gehate kledingstuk

Spannende Speedo klopt Crocs als meest gehate kledingstuk

Het eerste wat je doet tijdens de zomer is je zwempak bovenhalen, maar mannen moeten misschien eerst twee keer nadenken voor ze naar die strakke zwembroek grijpen. Volgens een enquête van YouGov is dat namelijk het meest gehate kledingstuk in het Verenigd Koninkrijk. 

Professionele zwemmers en duikers dragen vaak een strakke zwemshort, ook wel bekend als Speedo of budgie-smugglers. Geen probleem, want het is praktisch en het is ook ontworpen in de jaren 60 om weerstand te verminderen en meer bewegingsvrijheid te hebben.

De gewone Brit daarentegen is helemaal geen fan. Uit de studie van YouGov blijkt dat 74 procent van de vrouwen een hekel heeft aan het broekje. Slechts 13 procent van 3.277 ondervraagde mensen zegt het nog leuk te vinden.

De Speedo wordt niet zo geapprecieerd door de Britten. Wat vind jij?

Net zoals vrouwen zijn er natuurlijk ook mannen die graag een bruin tintje hebben en daarvoor is het strakke zwembroekje perfect. Het verhult namelijk niet zoveel, maar dat laten we aan jullie verbeelding over.

Het zwembroekje is niet het enige kledingstuk dat de Britten haten. Lederen broeken en Crocs namen de tweede en derde plaats in. Dus als je echt een statement wil maken, raden wij je aan om een outfit aan te trekken die bestaat uit felgroene Crocs, een T-shirt met een diepe V-hals onder een jas met elleboogpatches en natuurlijk de Speedo.

Gesponsorde artikelen