Speelt Emma Watson binnenkort mee in de Marvel-film ‘Black Widow’?

Speelt Emma Watson binnenkort mee in de Marvel-film ‘Black Widow’?

Speelt Emma Watson binnenkort mee in ‘Black Widow’, de nieuwe film van Marvel? Het is nog niet zeker, maar in de Engelstalige pers wordt er volop over gespeculeerd.

Wat als de wereld van Marvel en die van Harry Potter samensmelten? De kans bestaat, zeker wat casting betreft. De superheldenstudio is namelijk druk bezig met zijn volgende films en houdt momenteel de castings voor Black Widow, waarin de hoofdrol nog steeds aan Scarlett Johansson toebehoort.

Badass

Emma Watson maakt blijkbaar deel uit van een shortlist om de rol van een ander hoofdpersonage uit de film op zich te nemen. Een soort “vrouwelijke en badass-versie van James Bond”, als we de geruchten mogen geloven. Maar let op: ze heeft de rol zelfs nog niet aangeboden gekregen en ze heeft dus ook nog geen enkele auditie gedaan. Emma zou wel de voorkeur van de makers van de film krijgen.

“Hermione” is uiteraard niet de enige kandidate voor de rol. Ook de namen Alice Englert (Beautiful Creatures), Dar Zuzovsky (Hostages) en Florence Pugh (Outlaw King) zijn al verschillende keren gevallen en zij zouden wel al auditie gedaan hebben.

We moeten wel nog wat geduld hebben voor dit gerucht waarheid zou kunnen worden. Casting is namelijk een lang en complex proces, omdat heel veel dingen nog kunnen veranderen. Bovendien begint Marvel niet met de opnames van een nieuwe film voor Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home gereleased zijn (dat is op 24 april en op 3 juli). Marvel bracht deze week nog maar Captain Marvel uit.

De trailer voor die Captain Marvel kan je hieronder herbekijken:

Gesponsorde artikelen