Spektakel tijdens ‘Boxing Stars’: schouder van tienkamper Hans Van Alphen schiet even uit de kom

Spektakel tijdens ‘Boxing Stars’: schouder van tienkamper Hans Van Alphen schiet even uit de kom

Olympiër Hans Van Alphen is nu al legendarisch in het VTM-programma ‘Boxing Stars’. Tijdens een kamp tegen acteur Bill Barberis gisterenavond schoot de schouder van de tienkamper uit de kom. Er zat niets anders op dan voor verzorging even uit de ring te stappen. Na vijf minuten keerde hij evenwel moedig terug naar de zaal.

Deze week zijn de eerste gevechten tussen de 16 BV’s van Boxing Stars opgenomen. Bij de mannen stonden zwaargewichten Hans Van Alphen en Bill Barberis tegenover elkaar. Twee kathedralen van lichamen die voor een veelbelovende kamp zouden gaan zorgen. Het ging er duidelijk hevig aan toe, want de schouder van Hans schoot zelfs even uit de kom. Na een paar minuten verzorging achter de schermen bleek Hans oké te zijn en keerde de Olympiër terug naar de zaal.

Het incident maakt alvast duidelijk dat de deelnemers er echt wel voor gaan. Eerder moest ook Laura Tesoro met een bloedende neus dapper verder vechten tegen Bieke Ilegems. Hoe die kampen afliepen, zullen we later dit voorjaar op VTM te zien krijgen.

Bill Barberis kijkt bezorgd toe nadat de kamp even werd stilgelegd

Hans Van Alphen moest de zaal verlaten, maar keerde snel terug

Wordt vervolgd …

Gesponsorde artikelen