Spice Girls gaan opnieuw op tour, maar zonder Victoria Beckham

Spice Girls gaan opnieuw op tour, maar zonder Victoria Beckham

Viva forever, want de Spice Girls zijn terug. De meisjesgroep uit de nineties gaat opnieuw touren, al zal er daarbij wel een grote afwezige zijn. Victoria Beckham, aka Posh Spice, zal niet deelnemen aan de reünietournee. Voorlopig gaat het enkel om een tour in het thuisland van de Spice Girls: het Verenigd Koninkrijk. 

Haal je buffalo’s van zolder, maak twee staartjes in je haar en vecht uit wie er wie mag zijn, want de Spice Girls gaan opnieuw op tour. De meisjesgroep, die tijdens de nineties onsterfelijk werd met hits als Wannabe en Stop, komt na lang wachten eindelijk terug. Hun laatste tournee dateert van 2007, waarna ze nog eenmalig het podium deelden op de slotceremonie van de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Geen Posh Spice

Hoewel de Spice Girls tijdens hun laatste reünie wel allemaal present tekenden, is dat nu niet het geval. Victoria Beckham, in Spice-termen beter bekend als Posh Spice, zal er deze keer niet bij zijn.

Dit tot ongenoegen van de andere Spice Girls, want Mel B verkleedde zich als Victoria Beckham op het Halloweenfeestje van Heidi Klum. Daarbij liep ze rond met een bord met daarop “Nee, ik ga niet op tour”.

UK tour

De Spice Girls zullen het dus met één lid minder moeten doen, maar er is meer slecht nieuws. De nieuwe tour van de Spice Girls zal voorlopig namelijk enkel in het Verenigd Koninkrijk plaatsvinden. De dames zullen in de eerste twee weken van juni te zien zijn in verschillende steden in het Verenigd Koninkrijk.

Voor ons zal er dus niet anders op zitten dan een reisje te maken naar Londen. Daar staan de Spice Girls op 15 juni in het Wembley Stadium. Tickets zijn te koop vanaf zaterdag om 10.30 uur GMT, dus 11.30 uur in ons land. Al hopen wij natuurlijk dat de Spice Girls na een succesvolle tournee in hun thuisland ook een Europese tak zullen toevoegen aan hun tour. Waardoor wij ze ook in eigen land aan het werk kunnen zien.

Bereid je alvast voor met deze topper!

Gesponsorde artikelen