Spice Girls slaan Amerikaanse tour af omdat ze schrik hebben voor te veel ruzie

Spice Girls slaan Amerikaanse tour af omdat ze schrik hebben voor te veel ruzie

De Spice Girls hebben het aanbod voor een tour door de Verenigde Staten afgewezen omdat ze schrik hebben voor ruzie ‘on the road’. De vier overgebleven leden, Mel C, Emma Bunton, Geri Horner en Mel B, gaan dit jaar wel optreden in een aantal steden in het VK.

De Britse krant The Sun bericht dat de Spice Girls een aanbod van zo’n 80 miljoen pond (89 miljoen euro) gekregen hadden om hun Britse tour uit te breiden naar de VS. Maar dat zagen de dames niet zitten.

“Ze weten uit ervaring hoeveel druk een tournee kan opleveren en ze zijn bang dat het na alle optredens in Groot-Brittannië te veel kan worden”, laat een anonieme bron aan de krant weten.

(Check hier hoe Adele reageerde op het nieuws van de Spice Girls-reünie.)

Vijftig avonden na elkaar

Vroeger stonden Mel C, Emma Bunton, Geri Horner en Mel B zo’n vijftig avonden op een rij samen op het podium. “Dat resulteerde in het annuleren van optredens in Zuid-Amerika, Australië, Azië en Afrika”, klinkt het. “Dat willen ze niet nog een keer.”

In die tijd stond Geri Horner nog bekend als Geri Halliwell, maar sinds ze getrouwd is met Christian Horner gebruikt ze het liefst die laatste naam.

(Meer over het drama en de records tijdens de ticketverkoop van de Spice Girls-reünie lees je hier.)

Gezinsleven

Een ander struikelpunt bleek het feit te zijn dat de vier zangeressen kinderen hebben en niet te lang van huis willen zijn. “Daarom kijken ze nu naar de mogelijkheid om een paar shows in de Verenigde Staten te doen in juli en augustus, als hun kinderen vrij zijn van school en mee kunnen op tour”, laat de bron weten.

De bekendste hits van de Spice Girls zijn Wannabe, 2 Become 1, Say You’ll Be There en Viva Forever.

(Lees hier waarom Victoria Beckham niet moet weten van zo’n Spice Girls-reünie.)

Gesponsorde artikelen