Spijtig? Schalke moet Wilmots niet meer hebben en verknalt de Grote Wilmots-show

Spijtig? Schalke moet Wilmots niet meer hebben en verknalt de Grote Wilmots-show

Blijft Marc Wilmots dan toch bondscoach? Het ziet er steeds meer naar uit, want in de Duitse krant Bild zou Schalke laten weten dat ze Wilmots niet langer volgen. De onderhandelingen zijn afgesprongen en ze hebben een andere trainer in het vizier. Wilmots houdt de lippen al dagen stijf op elkaar en zou straks na de wedstrijd Wales-België bekend maken of hij aan het roer blijft.

Het was de voorbije dagen een ganse show aan het worden en misschien zal het nu vooral een komedie blijken. Marc Wilmots vroeg op een persconferentie in aanloop naar de wedstrijd Wales-België nog of een Engelstalige journalist doof was, omdat hij vragen over zijn toekomst bleef stellen.

Na de wedstrijd was gezegd, maar daar heeft Schalke nu misschien een stokje voor gestoken. De Duitse club zegt volgens Bild niet langer met Wilmots bezig te zijn en nu de trainer van Paderborn, André Breitenreiter, te willen strikken. Die zou ook maar 500.000 euro kosten, terwijl een clausule in het contract van Wilmots een afkoopsom van twee miljoen euro betrof.

Het betekent natuurlijk niet dat Wilmots bij de Rode Duivels blijft, maar Schalke is wel de club waar Wilmots al maanden mee aan het flirten was. Tenzij hij nu een verrassende naam uit zijn hoed tovert, zal hij dus mogelijk wel bondscoach blijven.

Een goede zaak? Niet iedereen op Twitter is het daarmee eens

Gesponsorde artikelen