Spin-off ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ over Rick en Michonne krijgt teaser en releasedatum

The Walking Dead mag er dan al opzitten, de franchise is nog lang niet dood. Zender AMC heeft in New York namelijk zojuist de eerste beelden gedeeld van The Walking Dead: The Ones Who Live. Dat is een spin-off waarin de personages Rick en Michonne centraal staan en die vanaf februari 2024 te zien zal zijn.

The Walking Dead ging van start in 2010 en was meteen een gigantisch succes. De reeks verloor de jaren daarna steeds meer fans, maar bestond uiteindelijk toch uit maar liefst elf seizoenen. Het laatste daarvan eindigde ongeveer een jaar geleden, al zagen er ondertussen al meerdere spin-offs het levenslicht.

Rick en Michonne

Bij die lijst komt binnenkort een nieuwe titel. Het gaat om The Walking Dead: The Ones Who Live. Die reeks is al aangekondigd in 2022, maar liet even op zich wachten. De hoofdrollen in The Ones Who Live worden gespeeld door Andrew Lincoln en Danai Gurira, die opnieuw in de huid van de populaire personages Rick Grimes en Michonne kruipen. De reeks wordt omschreven als een episch liefdesverhaal.

“Rick en Michonne worden in een andere wereld geworpen, gebouwd op een oorlog tegen de doden … en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar vinden en terugvinden wie ze waren op een plek en in een situatie die anders is dan ooit tevoren? Zijn het vijanden? Liefhebbers? Slachtoffers? Overwinnaars? Leven ze nog wel, of zullen ze ontdekken dat ook zij de Walking Dead zijn?”, leest de officiële beschrijving.

Bekijk hier de teaser van The Walking Dead: The Ones Who Live:

The Walking Dead: The Ones Who Live start in februari 2024. Het is nog niet bekend waar en wanneer de reeks bij ons te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...