Spoilers: ‘Game of Thrones’ zet deze groep acteurs samen en wij hebben theorieën over wat dat wil zeggen

Spoilers: ‘Game of Thrones’ zet deze groep acteurs samen en wij hebben theorieën over wat dat wil zeggen

‘Game of Thrones’ werkt naar z’n einde en dat wil zeggen dat er een paar gigantische scènes moeten opgenomen worden. Fans zijn deze week helemaal gek geworden omdat negen (!) belangrijke acteurs in één locatie te vinden waren … de Dragon Pit. Opgelet, dit artikel bevat spoilers. 

We kennen de Dragon Pit uit het zevende seizoen van Game of Thrones. Dat is waar de ‘historische’ ontmoeting tussen Daenerys, Jon Snow, Cersei en Jamie Lannister plaatsvond. En zo’n reünie stond opnieuw op de agenda, want een groot stuk van de Game of Thrones-familie zat deze week samen in Italica, een dorp bij Sevilla in Spanje.

Nu weten we natuurlijk niet wat er precies te gebeuren staat in de Dragon Pit, maar het lijkt ons niet onlogisch dat er iets belangrijks aan de hand is. Watchers on The Wall kon een lijstje opstellen met alle aanwezigen (en we konden zelfs een foto vinden van de cast die naar het voetbal kijkt.)

Arya, Tyrion, Jaime, Cersei…

Wie was er aanwezig? Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark), Liam Cunningham (Davos Seaworth), John Bradley (Sam Tarly), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne) en ook nog Joe Dempsie (Gendry). Lena Headey (Cersei Lannister) vervoegde de groep op het einde van de week. Thomas Wlaschiha (Jaqen H’gar), Faye Marsay (the Waif) en Vladimir Furdik (le Night King!) staan niet op de foto, maar waren ook aanwezig. Voelen jullie de ijskoude rillingen ook al?

Schoon volk. Maar wij missen wel een paar mensen. Waar zijn Kit Harington (Jon Snow) en Emilia Clarke (Daenerys)?

Een paar theorieën

  • Als Arya opnieuw in King’s Landing is, wil dat weinig goed zeggen voor Cersei. Die staat al even op de lijst van de jongste Faceless Woman en Arya heeft de rest van haar lijst al vrij efficiënt afgemaakt. Als ook Sansa nog eens terug is in de hoofdstad, kan een entree in de Dragon Pit een rentree in Westeros betekenen die de retour van de Starks inluidt. Uiteindelijk leven er nog meer dan Cersei kan vermoeden. En ook Bran is aanwezig.
  • Een aantal personages op deze casting call zijn al dood. Euh, Jaqen H’gar, The Waif, moeten jullie al niet onder de zoden liggen? Nu, het zijn wel Faceless Men, misschien zijn zij op zoek naar Arya?
  • WAT DOET DE NIGHT KING IN WESTEROS? Nee, we hebben hier ook geen suggesties voor, maar iets zegt ons dat een vriendelijke babbel met de ondode koning niet veel zal uithalen.
  • Laatste theorie: ze zijn er bij Game of Thrones op berekend dat fans elke move van elke acteur volgen en hebben niet alleen een scène ingeblikt met de acteurs die er horen. De rest is daar misschien gewoon als afleidingsmanoeuver. Het zal de productie van Game of Thrones meer waard zijn dan de prijs van een paar vliegtickets om de plot geheim te houden. Is dit gewoon een vriendschappelijke bijeenkomst om ons af te leiden?

Hebben jullie nog theorieën voor het laatste seizoen? Laat het weten in de comments!

Gesponsorde artikelen