Spoilers! Het castingnieuws uit Game of Thrones is heet heet heet

Spoilers! Het castingnieuws uit Game of Thrones is heet heet heet

Winter is definitely coming, maar niet snel genoeg voor Game of Thrones-fans. Gelukkig is er ook goed nieuws: de opnames zijn eindelijk begonnen en met die opnames komt ook de geruchtenmolen op gang. En het eerste castingnieuws dat we krijgen is letterlijk en figuurlijk hot hot hot, want de eerste nieuwe rol die we (waarschijnlijk) kennen is echt wel eentje om van te snoepen. Let op, hieronder volgen er spoilers!

Het is nog lang, láng wachten tot we opnieuw van Game of Thrones kunnen genieten, maar we hebben wél alvast wat nieuwsjes voor de hongerige fans. De eerste castings voor nieuwe personages zijn namelijk uitgelekt, of moeten we zeggen, naam, want één ‘acteur’ springt echt wel naar de voorste rij. Devin Oliver, de zanger uit Amerikaanse band I See Stars, liet namelijk via Instagram weten dat hij in ’t volgende seizoen Game of Thrones zit.

Zanger? Jawel. En let vooral op hoe Oliver eruit ziet: mooie (fantastische!) blonde lokken, bijna wit zelfs. Zou het kunnen dat hij de muzikale Rhaegar Targaryen speelt? Dat zou goed nieuws zijn voor de R+L=J-lovers. (Mocht je nog niet weten waar dát over gaat: deze meneer legt het héél goed uit.) R+L=J is eigenlijk zo goed als bevestigd door de gebeurtenissen in de serie (tenzij we er férm naast zitten), maar een flashback met Rhaegar terwijl hij harp speelt in Harrenhal castle zou de bekroning zijn van twee decennia raden.

Dus, is Devin Oliver echt Jon Snows babydaddy, Rhaegar Targaryen? We zullen het pas weten eens de serie herbegint, en dat zal pas tijdens de zomer zijn. Is winter coming yet? Want zelfs als Oliver de allerkleinste bijrol ooit heeft, ziet die winter er hot hot hot uit.

Hier is hij dan … de onzalig hete zanger van I See Stars … Devin Oliver

En hij heeft een boodschap en een boog. En dat haar. DAT HAAR <3

De speculatie bereikte alvast een hoogtepunt op z’n Instagram

En toen het nieuws op Reddit kwam, ontplofte de hele Game of Thrones-subreddit

Ziet hij er al niet heel ridderlijk uit?

See you next summer, Devin Oliver. Gelukkig is er tot dan YouTube

Gesponsorde artikelen