Spotify is nu verkrijgbaar op Apple Watch, hun directe concurrent

Spotify is nu verkrijgbaar op Apple Watch, hun directe concurrent

Spotify bracht dinsdag officieel haar app uit voor de Apple Watch. Toch is het nog niet mogelijk om songs offline opnieuw af te spelen. Het gaat echter om een verbazingwekkende ontwikkeling aangezien Apple met Apple Music de directe concurrent is van Spotify.

Spotify heeft de release van hun Apple Watch app met veel toeters en bellen aangekondigd. Met deze eerste versie is het mogelijk om te bedienen welke muziek afgespeeld wordt op compatibele Spotify Connect-toestellen. Vanaf nu is Spotify Connect trouwens gratis.

Helaas is het nog niet mogelijk om direct via de Apple Watch songs te streamen. Het moet altijd via een smartphone of extern toestel gaan. De app vervangt ook het lelijke ‘Now Playing’-schermpje op de Apple Watch.

Heel wat gebruikers laten nu al via social media weten dat ze het spijtig vinden dat er geen optie is voor offline playback. Als dat er wel was, zouden joggers gewoon hun smartphone thuis kunnen laten en een Bluetooth-hoofdtelefoon kunnen opzetten. Hier kan je de Apple Watch-app van Spotify downloaden.

(Apple Music nu in wagen te beluisteren via Android Auto, hun andere directe concurrent.)

Gesponsorde artikelen