Spotify wordt net iets handiger en krijgt een speciale automodus

Spotify wordt net iets handiger en krijgt een speciale automodus

Het handige aan Spotify is dat we overal muziek kunnen luisteren. Binnenkort kunnen we veilig in de auto luisteren naar onze lievelingslijsten. Met de nieuwe automodus zou je de app veiliger kunnen gebruiken in de auto. Of de update er snel zal zijn, is nog een onbeantwoorde vraag.

Eens op de baan, wordt muziek al snel belangrijk. Spotify heeft een nieuwe functie uitgetest waarbij de applicatie makkelijk te gebruiken wordt in de auto. Je zal op een veilige manier kunnen switchen van muziek zonder grote risico’s te nemen.

Op de website van Spotify wordt benadrukt dat veiligheid heel belangrijk is. “Stel je mobiele apparaat in en start Spotify altijd voordat je gaat rijden.” Daarnaast maken ze ook duidelijk dat je geen interactie mag maken met het apparaat als je voertuig in beweging is.

Op Reddit verschenen al enkele voorbeelden van hoe de automodus er zal uitzien. Met de nieuwe update kunnen we ons ook verwachten aan een stem die de titels van de nummers opnoemt.

Nog maar een test

Het is nog niet duidelijk of de automodus er binnenkort zal zijn maar de kans is wel groot. De automodus werd getest door een kleine groep gebruikers en kwam per ongeluk bij anderen terecht. In de test was ook een feedback-formulier te vinden voor intern gebruik. Een woordvoerder zei tegen Engadget dat Spotify regelmatig nieuwe functies uittest.

De vraag is nu of de test geslaagd is …

Gesponsorde artikelen