Left Right
scrollTop top

Stan Van Samang lost single ‘Don’t Close Your Eyes’ en spreekt over zijn naaktbeelden


Stan Van Samang single naaktbeelden

Dat Stan Van Samang turbulente dagen achter de rug heeft, is een understatement. Er circuleerden seksuele naaktbeelden van hem, Peter Van de Veire en Sean Dhondt waardoor de drie bv’s in een mediastorm terecht kwamen. Nu probeert de zanger zijn leven weer op te pikken en lost hij een single, getiteld Don’t Close Your Eyes. Ook sprak Stan Van Samang bij lotgenoot Peter Van de Veire op MNM nog eens over het ‘Eveline’-incident.

Don’t Close Your Eyes gaat over de pure liefde tussen ouder en kind”, laat de zanger weten in een persbericht. Stan schreef het nummer naar eigen zeggen na wat zijn zoontje Lenny allemaal tegen hem zei. “Het zijn letterlijk uitspraken van mijn zoon, maar gekneed in een verhaal van universele liefde tussen twee personen”, stelt Stan.

Naaktbeelden

Van Samang sprak ook nog over de naaktbeelden die van hem gelekt zijn. Dat deed hij op de radioshow van Peter Van de Veire op MNM. “Ik besef maar al te goed dat ik een fout gemaakt heb, een grote zelfs. Een grote stomme fout. Ik hoop ook uit de grond van mijn hart dat dit de grootste fout wordt uit mijn leven.”

“Maar ik heb die gemaakt. Ikzelf ben daar niet zozeer het grote slachtoffer van, wel mijn vrouw, onze kinderen, ons gezin, de familie, mijn vrienden. En ook mijn fans zien ervan af, zo blijkt. Dat doet me natuurlijk veel pijn. Er is veel schaamte”

“Maar er is een grote MAAR. Het voelt anders, maar de wereld is blijven doordraaien. We willen het allemaal graag achter ons laten en vooruit gaan. Jij kan gewoon doorgaan met presenteren Peter, en ik ben een zanger. Dat is wat ik het liefste doe, en ook van plan ben om de rest van mijn leven te doen. Vooruit met de geit, naar het dagelijkse leven!”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170