‘Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker’ lost nieuwe beelden

Fans van Star Wars mogen stilletjes aan beginnen aftellen, want de negende episode van de filmreeks is bijna daar. De laatste film van de derde trilogie van Star Wars speelt zich nog steeds af in hetzelfde tijdperk als de laatste twee films en gaat verder waar de vorige film, The Last Jedi, stopte.

Op 20 december komt Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker in de zalen. De negende film van Star Wars betekent ook meteen het einde van de derde trilogie en zal dus tonen hoe het afloopt met Rey, Kylo Ren en co.

Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker

De negende film van de Star Wars-reeks zal zich afspelen één jaar na de gebeurtenissen in de vorige film Star Wars Episode VIII: The Last Jedi. De regie is ook opnieuw in handen van J.J. Abrams.

Star Wars Episode IX The Return of Skywalkertrailer
Disney

Op de jaarlijkse D23 Expo heeft Disney nieuwe beelden gelost uit de komende Star Warsfilm. Daaruit valt nog niet super veel af te leiden, maar we zien wel Rey met het nieuwste snufje uit het Star Wars-universum: de double lightsaber.

Einde van de Skywalker-saga

Verder zien we Rey het ook opnemen tegen Kylo Ren, de zoon van Han Solo en prinses Leia en vooral de nieuwe ultieme slechterik. Maar laten we natuurlijk niet vergeten dat de laatste film de titel The Rise of Skywalker heet. Dus het geslacht Skywalker, waarvan we Luke in de vorige film eindelijk terug te zien kregen, zal zeker ook een belangrijke rol spelen in de negende Star Wars.

Star Wars Episode VIII: The Rise of Skywalker zal niet alleen de laatste film zijn van de derde trilogie, maar ook van de Skywalker-saga. De komende trilogieën, die al wel bevestigd zijn, zullen dus over iets helemaal anders gaan. Een van de komende trilogieën zal in de handen zijn van Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss.

Gesponsorde artikelen